DOLAR 32,5337 0.21%
EURO 34,9520 0.41%
ALTIN 2.440,890,10
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TOG ve Hepsiburada ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ Gecesinde Kadınlara Destek Verdi
  • Görüş Haber
  • Magazin
  • TOG ve Hepsiburada ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ Gecesinde Kadınlara Destek Verdi

TOG ve Hepsiburada ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ Gecesinde Kadınlara Destek Verdi

ABONE OL
Mart 11, 2024 13:03
TOG ve Hepsiburada ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ Gecesinde Kadınlara Destek Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hepsiburada, TOG’un Düzenlediği Özel Gecede Güçlü Kadınlara Ana Sponsor Oldu

Hepsiburada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde TOG’un düzenlediği ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ gecesinde ana sponsor olarak yer aldı. Bu anlamlı etkinlik, deprem bölgesinden üniversite öğrencisi genç kadınlara destek olmak amacıyla gerçekleştirildi.

Öncü Kadınların İlhamıyla Tasarlanan Defile Büyük Beğeni Topladı

Gece, dünya tarihine adını yazdırmış 8 güçlü kadından ilham alınarak hazırlandı. Tasarımcılar Meltem Özbek, Özlem Kaya, Özlem Süer, Sudietuz, Tuvana Büyükçınar Demir, Zeynep Tosun, Züleyha Kuru gibi sektörün önde gelen isimleri tarafından özel tasarımlar sunuldu. Defilede ise Aslı İnandık, Cemre Baysel, İrem Helvacıoğlu, Pelin Karahan gibi güçlü kadınlar yer aldı.

Hepsiburada’nın Kadınlara Destek Mesajı

Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, geceye destek vermekten mutluluk duyduklarını belirterek, “Geleceğin Güçlü Kadınları” projesinin önemine vurgu yaptı. Pazarlama Grup Direktörü Görkem Dereli ise, etkinliğin e-ticarette kadın girişimciliğini desteklediğini ve bu yılki amacın TOG aracılığıyla deprem bölgesindeki genç kadınlara burs sağlamak olduğunu dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.