DOLAR 32,2801 0.06%
EURO 34,8599 0.33%
ALTIN 2.398,800,25
BITCOIN %
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Haber Sunucusu Rageh Omaar, Canlı Yayında Zor Anlar Yaşadı

Haber Sunucusu Rageh Omaar, Canlı Yayında Zor Anlar Yaşadı

ABONE OL
Nisan 27, 2024 13:10
Haber Sunucusu Rageh Omaar, Canlı Yayında Zor Anlar Yaşadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rageh Omaar Hakkında Endişe Veren Gelişme

ITV haber sunucusu Rageh Omaar, canlı yayın sırasında yaşadığı zorlu anlar nedeniyle tedavi altına alındı. ITV News Uluslararası İlişkiler Editörü olan 56 yaşındaki Omaar, “Ten” programında haber sunarken aniden takılmaya ve haber bültenlerini okumakta güçlük çekmeye başladı.

Rageh Omaar’ın Durumu

Şu anda tam olarak ne olduğu belirsiz olsa da ITV News, Omaar’ın tıbbi bakım aldığını ve izleyicilerin endişelerini sosyal medyada dile getirmeleri nedeniyle minnettar olduklarını belirtti. ITV News sözcüsü, “İzleyicilerin Rageh Omaar’ın sağlığı konusunda endişe duyduğunun farkındayız. Omaar cuma günü Ten’de haber sunumu yaparken rahatsızlandı ve şu anda tıbbi bakım görüyor. Herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyor,” dedi.

İzleyicilerin Tepkileri

İzleyiciler, Omaar ile ilgili endişelerini sosyal medyada dile getirirken zaman zaman eleştirilere de yer verdiler. Bir kullanıcı, “Eğer hastaysa ona bakmakla yükümlüler. Umarım gerçekten iyidir çünkü izlemesi zordu” derken, başka bir kullanıcı da “Ona ne oldu, iyi mi ve neden yayından almadılar?” şeklinde sorular sordu.

Rageh Omaar’ın Kariyeri

Somali doğumlu İngiliz gazeteci olan Omaar, 2003 yılında Irak’ın işgali ve Bağdat’ın düşmesi sırasında BBC’nin yabancı muhabiri olarak çalışmalarıyla küresel üne kavuştu. Olağanüstü çalışmaları sayesinde birçok ödül kazanan Omaar, 2006-2010 yılları arasında Al Jazeera International’da çalıştıktan sonra Ocak 2013’te ITV News’e katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.