DOLAR 32,3382 0.17%
EURO 35,1821 -0.03%
ALTIN 2.244,090,04
BITCOIN 2094734-5,73%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nükhet Duru eski eşi Dikran Masis kimdir? Oğlu Cem Masis’in babası

Nükhet Duru eski eşi Dikran Masis kimdir? Oğlu Cem Masis’in babası

ABONE OL
Mart 17, 2021 09:48
Nükhet Duru eski eşi Dikran Masis kimdir? Oğlu Cem Masis’in babası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nükhet Duru İbo Şov programına konuk olunca evlilikleri ve çocukları merak konusu oldu. 66 yaşındaki Nükhet Duru iki evlilik yaptı. İlk evliliğini yaptığı Dikran Masis tanınmış bir işadamı.

Yılların eskitemediği isimlerden biri olan Nükhet Duru aslen Niğdeli. 66 yaşında olan Nükhet Duru iki kez evlilik yaptı. Nükhet Duru ilk evliliğini 1987 yılında Dikran Masis’le yapar. Bu evlilikten oğlu Cem Masis dünyaya gelir. Sahneye ara veren Nükhet Duru, oğlu Cem’in bebekliğinin doya doya tadını çıkartmayı seçer. Ama Nükhet Duru ve Dikran Masis evliliği 3.5 yılda sona erer ve ünlü sanatçı 1991 yılında boşanır.

Dikran Masis kimdir?
Nükhet Duru’nun ilk eşi Dikran Masis bir işadamı. Ermeni asıllı olan Dikran Masis 75 yaşında ve 1946 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eskidji Müzayede Şirketi’nin sahibi ve Eskidji Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan Dikran Masis, bugüne kadar dört evlilik yaptı. Dikran Masis son evliliğini de kendisinden 35 yaş küçük olan iç mimar Yasemin Öztürk ile yaptı.

Nükhet Duru’nun ikinci eşi
Nükhet Duru ikinci evliliğini 1995’te Özalp Birol’la yapar. Bu evlilik de ancak 4 yıl sürer. 1999 yılında boşanan Nükhet Duru bir daha nikah masasına oturmadı. Nükhet Duru’nun ikinci evliliğinden çocuğu olmadı. Tek çocuğu Cem Masis ilk eşinden…

Medyadan sakladığı oğlu Cem Masis


Nükhet Duru’nun oğlu Cem Masis medyadan uzak bir isim. 30 yaşında olan Cem Masis babası ile çalışıyor. Ünlü sanatçı oğlunu medyadan sakladığını belirterek şöyle diyor:
-Oğlumla ilgili çok konuşmuyorum. Hayat boyu onu medyadan sakladım. Onun benim şöhretimi taşıması gerekmiyor çünkü. Bazı arkadaşları, Nükhet Duru’nun oğlu olduğunu bile bilmez. Buna hiç ihtiyaç duymadı. Şahsiyeti çok güçlü bir çocuk. Ona çok aşığım. Ama bu aşkla onu asla rahatsız etmem.

Kolundaki dövmede oğlu ve onun kardeşleri var

Nükhet Duru’nun kolunda bir dövme var. O dövmede ne yazdığını şöyle anlatmıştı:
-Oğlum Cem’in ve kardeşlerinin baş harfleri. Dikran’ın ilk eşi Ceyn’den Cem’in bir abisi ve ablası var. Luli (Aleksandra) ve Marc. Şimdi yeni bebeğin harfini de ekleyeceğim. Cem’in tüm kardeşleriyle görüşüyorum, hepsini çok seviyorum.

Çok aldatıldım

İki evlilik yapan ve ilk eşi ve karısıyla dost olan Nükhet Duru, hiç aldatmadığını söylüyor. Buna karşılık ünlü sanatçı bir çok kez aldatılmış. Bunu da şöyle itiraf ediyor:
-Hiç aldatmadım. Ama çok aldatıldım. Aldatılmayan kadın var mı? İnanmıyorum, bu konuda erkeklere güvenim yok. Ben düğüne gidip zurnaya, hamama gidip kurnaya aşık olanlardanım! Ama ertesi gün unutuyorum

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.