DOLAR 32,5940 0.36%
EURO 34,8544 0.34%
ALTIN 2.497,180,53
BITCOIN 21292495,37%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Millie Bobby Brown ve Jake Bongiovi, Netflix’in ‘Enola Holmes 2’sinin New York’taki Prömiyerinde Sarıldılar
  • Görüş Haber
  • Magazin
  • Millie Bobby Brown ve Jake Bongiovi, Netflix’in ‘Enola Holmes 2’sinin New York’taki Prömiyerinde Sarıldılar

Millie Bobby Brown ve Jake Bongiovi, Netflix’in ‘Enola Holmes 2’sinin New York’taki Prömiyerinde Sarıldılar

ABONE OL
Kasım 6, 2022 09:00
Millie Bobby Brown ve Jake Bongiovi, Netflix’in ‘Enola Holmes 2’sinin New York’taki Prömiyerinde Sarıldılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Millie Bobby Brown, sevgili gizemli macerası ‘Enola Holmes’un devamı için NYC kırmızı halısında muhteşem görünüyordu ve BF Jake Bongiovi onun yanındaydı!

Ayrılmaz mı? Millie Bobby Brown ve Jake Bongiovi , merakla beklenen Netflix filmi Enola Holmes 2 için New York’ta kırmızı halıya vurdu, Jake sette film sahnelerini izlerken görüldükten sadece bir gün sonra! 27 Ekim Perşembe etkinliğinde, Stranger Things ikonu, uzun sarı kabarık bir kabarık elbise ve siyah çiçek detaylı uzun pembe askılı elbiseyle hayrete düşürdü. 18 yaşındaki Millie, doğal güzelliğini vurgulayan sade bir makyaj paleti ve ışıltılı küpeler ve yüzükler taktı ve muhteşem görünümünü beyaz platform sandaletlerle tamamladı. 20 yaşındaki Jake, uyumlu ayakkabılarla şık, tek renkli siyah bir takım elbise içinde hemen yanındaydı.


Bir yılı aşkın süredir resmi görevde olan çift, fotoğrafçılara poz vermek için kırmızı halıda rahat ve mutlu görünüyordu. Resmi görünümleri, Jake’in 26 Ekim Çarşamba günü en son filmi Electric State setinde ünlü kız arkadaşını desteklerken sevimli bir şekilde yakalanmasından hemen sonra geldi. Rock’çı Jon Bon Jovi’nin oğlu, Atlanta, Georgia’da sahilde bir sandalyeye geri tekme attı . Godzilla Vs Kong güzellik filmini onun sahnelerini izleyin . Ve Millie ile ilk çalışması da değildi – Ekim ayının başlarında tekrar sette onunla fotoğraflandı.

Sevimli çift Haziran 2021’den beri çıkıyor ve PDA’larını göstermekten çekinmiyorlar. Millie sık sık birlikte fotoğraf paylaşmak için Instagram’a gider . “Senin için yanağından öp” Millie, bir randevu gecesi ikilinin sevimli bir klibini , tatlı bir yanak öpücüğü için onu kendine çekerken yazdı. 10 Ağustos’ta 58,8 milyon takipçisi ile paylaşılan bir başka gönderide Millie ve Jake, birbirlerine tatlı tatlı gülümserken bir dondurma sundae paylaştılar.
Jake ile en dokunaklı anılarından biri, Temmuz ayında paylaştığı bir “macera” şeklinde geldi. ” Seninle maceraları seviyorum,” diye açıklama yaptı Millie, tam koruyucu giysiler içinde arılarla çalışan çiftin bir fotoğrafını. “Arıların önemini anlamak ne güzel bir deneyim!”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.