DOLAR 32,4169 -0.08%
EURO 34,9606 0.39%
ALTIN 2.437,37-0,04
BITCOIN %
İstanbul
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sarıkamış Kayak Merkezi’nde Kar Kalınlığı 140 Santimetreye Ulaştı

Sarıkamış Kayak Merkezi’nde Kar Kalınlığı 140 Santimetreye Ulaştı

ABONE OL
Mart 4, 2024 00:18
Sarıkamış Kayak Merkezi’nde Kar Kalınlığı 140 Santimetreye Ulaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sarıçam Ormanları ve Kristal Kar eşliğinde Kış Turizminin Gözdesi

Sarıçam ormanları ve kristal karıyla ünlü Sarıkamış Kayak Merkezi, ikinci etap pistlerinde kar kalınlığının 140 santimetreye ulaştığını duyurdu. Gece hava sıcaklığının sıfırın altında seyrettiği merkezde, kar kalitesi ilkbaharın ilk günlerinde dahi bozulmadı.

Yerli ve Yabancı Turistler Kayak ve Snowboard Yapıyor

Fırsatı değerlendiren yerli ve yabancı turistler, Sarıkamış Kayak Merkezi’nde kayak ve snowboard yapıyor. restbet Bazı aileler ise çocuklarıyla kızakla kayarak keyifli zamanlar geçiriyor.

Kayak Severlerin Gözdesi

Kayak merkezindeki bir otelin genel müdürü Kemal Sönmez, “Türkiye’nin dört bir tarafından çevre il ve ilçelerden hafta sonunu fırsat bilip misafirlerimiz geldi. Kayağın zevkini çıkartıyorlar. Kayakçı yoğunluğumuz fazla. Önümüzdeki günlerde bir kar yağışı beklentisi var. Öyle restbet giriş görünüyor ki martın sonuna kadar böyle gidecek. Kayak severleri bu güzelliğin tadını, keyfini çıkarmaya davet ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Ankara’dan gelen Ediz Tütüncü ise “Sarıkamış anlatılmaz yaşanır. Mart ayı kayağın en güzel zamanı. Kar, hava, çamlar her şey şahane ancak gidiyoruz, gözümüz arkada kalıyor” ifadelerini kullandı. rest bet

Kayak ve snowboard eğitmeni İsmail Doğru ise “Kristal kar ve sarıçam ormanları arasında kayak yapıyoruz. Sezon sonu ama çok güzel kar var, herkesi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.