DOLAR 32,4517 0.01%
EURO 34,8124 -0.14%
ALTIN 2.428,51-0,26
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Van’daki Muradiye Şelalesi, Yükselen Değeriyle Göz Kamaştırıyor

Van’daki Muradiye Şelalesi, Yükselen Değeriyle Göz Kamaştırıyor

ABONE OL
Nisan 11, 2024 13:04
Van’daki Muradiye Şelalesi, Yükselen Değeriyle Göz Kamaştırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muradiye Şelalesi, Yağmur ve Kar Etkisiyle Coşkulu Akıyor

Van’da geçtiğimiz günlerde etkili olan yağışlar ve karların erimesiyle debisi artan Muradiye Şelalesi, daha coşkulu bir şekilde akmaya başladı. Doğal güzellikler arasında önemli bir yere sahip olan şelale, ziyaretçilerini her mevsim farklı bir güzellikle karşılıyor.

Doğa Fotoğrafçısı Recep Dağ: “Her Mevsimde Farklı Bir Güzellik”

Doğa fotoğrafçısı Recep Dağ, Muradiye Şelalesi’nin her mevsimde ayrı bir güzelliğe büründüğünü belirtiyor. Karların erimesiyle birlikte şelalenin debisinin artması, şu günlerde ziyaretçileri cezbetmeye devam ediyor. Dağ, “Muradiye Şelalesi’nin manzarası herkesi kendine hayran bırakıyor. Bu eşsiz güzelliği görüntülemek için buradayız. Tüm doğaseverleri şelaleye bekleriz” diyor.

Ziyaretçiler, Manzarayı Telefonlarıyla Kayda Aldı

Bayram tatilini fırsat bilen ziyaretçiler, karların erimesi ve yağmurun etkisiyle debisi yükselen Muradiye Şelalesi’ni ziyaret ederek ortaya çıkan muhteşem manzarayı cep telefonlarıyla kayda aldı. Her biri doğanın sunduğu bu benzersiz güzelliği ölümsüzleştirmenin keyfini çıkardı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.