DOLAR 32,4179 0.05%
EURO 34,6492 0.01%
ALTIN 2.386,700,29
BITCOIN %
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milli Eğitim Bakanlığı Toplantısında Eğitim Politikaları Değerlendirildi
  • Görüş Haber
  • Eğitim
  • Milli Eğitim Bakanlığı Toplantısında Eğitim Politikaları Değerlendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Toplantısında Eğitim Politikaları Değerlendirildi

ABONE OL
Mart 1, 2024 16:07
Milli Eğitim Bakanlığı Toplantısında Eğitim Politikaları Değerlendirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Tekin, Bakanlık Yöneticileri ve İl Milli Eğitim Müdürleri İle Bir Araya Geldi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Bakan Tekin, Bakanlık yöneticileri ve 81 ilin milli eğitim müdürüyle Gölbaşı Mogan MTAL Uygulama Oteli’nde istişare toplantısında buluştu.

Eğitim Politikalarının Yürütülmesi İçin İstişarelerde Bulunuldu

Toplantıda yaptığı konuşmada Bakan Tekin, hayata geçirilen eğitim politikalarının daha sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için istişarelerin önemine vurgu yaptı. Sahada karşılaşılan aksaklıkların giderilmesi için el birliği ile tedbir alacaklarını belirtti.

Eğitim Projelerinin Titizlikle Takibi İstenildi

Bakan Tekin, Bakanlık olarak planlanan her adımın en ince detayına kadar düşünüldüğünü vurgulayarak, hayata geçirilen projelerin titizlikle takip edilmesi gerektiğini ifade etti. Projelerin tüm paydaşlarla paylaşılması gerekliliğine dikkat çekti.

İletişim Kanallarının Açık Tutulması Vurgulandı

Bakan Tekin, eğitimin tüm paydaşlarıyla sürekli iletişim halinde olunmasının önemine değinerek, herkesin ulaşabilirliğini sağlamak için iletişim kanallarının açık tutulması gerektiğini belirtti.

Deprem Bölgelerine Yapılan Yatırımlar ve Eğitim Politikaları

Deprem bölgesine yapılan yatırımların önemine vurgu yapan Bakan Tekin, depremin oluşturduğu hasarın giderilmesinde birlik ve beraberlik duygusunun önemli olduğunu ifade etti.

YKS Soru Havuzu ve Eğitim Projeleri

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bakan Tekin, müfredat ve ders kitaplarıyla uyumlu soru havuzunun önemine değindi. Ayrıca mesleki teknik eğitim alanında yapılan yeni model çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bu toplantıda, Bakan Tekin’in yanı sıra tüm genel müdürler, bakan yardımcıları koordinesinde sunumlar yaparak fikir alışverişinde bulundu. İl milli eğitim müdürleri de sorunlarını ileterek çözüm noktalarını tartıştılar. Ayrıca toplantıya Bakan Yardımcıları ve 81 ilin milli eğitim müdürleri de katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.