DOLAR 32,3169 0.2%
EURO 35,1436 0.03%
ALTIN 2.294,230,75
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

<strong>Kahve Dünyası’ndan temmuz ayına özel lezzet:</strong>

Kahve Dünyası’ndan temmuz ayına özel lezzet:

Her ay için özel olarak hazırladığı dondurmalarıyla dikkat çeken Kahve Dünyası, temmuz ayına ferahlatıcı lezzet katacak Beyaz Çikolatalı Cevizli Dondurma ile dondurma severlerin karşısına çıkıyor. Beyaz çikolata, ceviz, tam yağlı Jersey inek sütü ve özel kıvamlı süt kreması ile benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatan Beyaz Çikolatalı Cevizli Dondurma, temmuz ayı boyunca Türkiye’nin dört bir yanındaki Kahve Dünyası noktalarında dondurma severleri bekliyor.

ABONE OL
Haziran 15, 2022 11:43
<strong>Kahve Dünyası’ndan temmuz ayına özel lezzet:</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beyaz Çikolatalı Cevizli Dondurma

‘Herkesin ortak noktası’ Kahve Dünyası,  her aya özel olarak hazırladığı “Ayın dondurması” konseptiyleözgün lezzetler sunmaya devam ediyor. Temmuz ayının sürpriz dondurması  Beyaz Çikolatalı Cevizli Dondurma, lezzetini Batı Afrika’nın birinci hasat kakao çekirdeklerinden elde edilen kakao yağı ve vitamin deposu ceviz ile tam yağlı Jersey inek sütünden alıyor. 

Diğer tüm Kahve Dünyası Dondurmaları gibi hiçbir koruyucu, boya ve aroma içermeyen Beyaz Çikolatalı Cevizli Dondurma, lezzetini tamamen kaliteli hammadde, süt ve salepten alıyor. Paketli ve kiloluk ambalajlarda da satışa sunulan Kahve Dünyası Dondurmaları özel paketleme çözümüyle dondurma keyfini her yerde yaşatıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.