DOLAR 32,4956 0.32%
EURO 34,7407 0.37%
ALTIN 2.409,441,24
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İçişleri Bakanı Yerlikaya: FETÖ Operasyonları Hız Kesmeden Devam Ediyor

İçişleri Bakanı Yerlikaya: FETÖ Operasyonları Hız Kesmeden Devam Ediyor

ABONE OL
Nisan 18, 2024 14:04
İçişleri Bakanı Yerlikaya: FETÖ Operasyonları Hız Kesmeden Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerlikaya: FETÖ’ye Yönelik Operasyonlar 14 İlde Eş Zamanlı Gerçekleştirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir, Denizli, Afyonkarahisar, Konya, Aksaray, Kahramanmaraş, Hatay, Sakarya, Isparta, Muğla, Erzurum, Düzce, Manisa ve Çorum illerinde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı “Kıskaç-12” operasyonlarının düzenlendiğini duyurdu.

FETÖ’nün Faaliyetleri ve Tespit Edilen Suçlar

Yapılan operasyonlar sonucunda örgütün sözde “güncel yapılanması” ve “askeri mahrem yapılanması” içerisinde faaliyet gösterdikleri tespit edilen şüphelilerin, Himmet adı altında para toplayarak örgüte finans sağladıkları, “gaybubet evi” olarak adlandırılan hücre evlerinde saklandıkları, ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunduğu belirlendi.

Operasyon Sonuçları ve El Konulan Deliller

Yaklaşık 6 milyon TL değerinde para, ziynet eşyaları ve dijital materyaller ile belgelerin ele geçirildiği operasyonlar kapsamında 60 şüphelinin yakalandığı açıklandı.

Bakan Yerlikaya’dan Tebrik ve Teşekkür

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, operasyonları gerçekleştiren kahraman polisleri tebrik ederek, “FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.