DOLAR 32,3776 0.07%
EURO 35,0423 -0.27%
ALTIN 2.324,700,24
BITCOIN 2270704-0,67%
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Masdaf, Yangın Pompası Çözümleri ile Interschutz Fuarı’nda

Masdaf, Yangın Pompası Çözümleri ile Interschutz Fuarı’nda

Masdaf, 20-25 Haziran tarihleri arasında Almanya'nın Hannover şehrinde gerçekleşecek olan Interschutz Fuarı’nda; sanayiden konutlara, havaalanlarından limanlara kadar birçok alanda yüksek güvenlik sağlayan yangın pompası sistemlerini tanıtacak.

ABONE OL
Haziran 15, 2022 09:39
Masdaf, Yangın Pompası Çözümleri ile Interschutz Fuarı’nda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pompa sektörünün öncü markası Masdaf, 20-25 Haziran tarihleri arasında Almanya’nın Hannover şehrinde gerçekleşecek olan Uluslararası Yangın Önleme, Afet Yardım, Kurtarma ve Emniyet ve Güvenlik Fuarı ”Interschutz 2022”de yer alacak. 

Yangınla mücadelede etkili çözümler sunan Masdaf, ziyaretçilerine UL listeli ve FM onaylı yangın pompalarını, mobil yangın söndürme ünitelerini, özel tasarım yüksek debi ve yüksek basınçlı Fi-Fi yangın pompalarını tanıtacak. 

“Yangın pompası alanında Türkiye’deki lider konumumuzu global arenaya da taşıyarak, hedef pazarlardaki varlığımızı güçlendiriyoruz” diyen Masdaf İhracat Müdürü Osman Çetinkaya sözlerine şöyle devam etti: 

Hedef pazarlardaki fuar organizasyonlarını, marka bilinirliğine katkı sağlayan alanlar olarak görüyoruz. Yeni işbirlikleri geliştirme fırsatı yakaladığımız bu tür fuarlar, sektörümüzün, ülkemizin ve firmamızın gücünü, dünyaya tanıtmak açısından da önem arz ediyor. 

Masdaf olarak, güçlü Ar-Ge ekibimizin çalışmaları sonucunda geliştirdiğimiz, binalarda ve endüstriyel tesislerin yangın güvenliğinde etkili çözümler sunan yangın pompalarımızı, ”Interschutz 2022”de sergileyecek olmaktan dolayı mutluyuz” dedi. 

Masdaf, fuarda verimli ve yüksek dayanıma sahip; ENM serisi Uçtan Emişli Salyangoz Gövdeli Pompaları, UL listeli ve FM onaylı YPSP serisi Ayrılabilir Gövdeli Çift Emişli Santrifüj Yangın Pompaları, SPLT serisi Ayrılabilir Gövdeli Çift Emişli Santrifüj Pompaları, Hexa serisi Dikey Paslanmaz Çelik Pompaları, Romorklu Yangın Pompasını ve bu ürünlerin yardımcı aksesuar gruplarını ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Masdaf, endüstriyel tesislerden konutlara, havaalanlarından limanlara kadar birçok alanda yüksek güvenlik sağlayan yangın pompası sistemlerini13’üncü holde ve E18 numaralı standında sergileyecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.