DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hazine ve Maliye Ataşesi Gözde Çizmeci Gül Moderatörlüğünde Küresel Ekonomi Etkinliği Gerçekleştirildi
  • Görüş Haber
  • Ekonomi
  • Hazine ve Maliye Ataşesi Gözde Çizmeci Gül Moderatörlüğünde Küresel Ekonomi Etkinliği Gerçekleştirildi

Hazine ve Maliye Ataşesi Gözde Çizmeci Gül Moderatörlüğünde Küresel Ekonomi Etkinliği Gerçekleştirildi

ABONE OL
Nisan 25, 2024 15:14
Hazine ve Maliye Ataşesi Gözde Çizmeci Gül Moderatörlüğünde Küresel Ekonomi Etkinliği Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür’den Değerli Açıklamalar

Hazine ve Maliye Ataşesi Gözde Çizmeci Gül’ün moderatörlüğünde düzenlenen etkinlikte, küresel ekonomik gelişmeler, jeopolitik gerilimler, enflasyon ve faiz görünümü, ABD-Çin ticari ilişkileri, gelişmekte olan piyasalar ve yapay zeka gibi konular ele alındı.

Türkiye’nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür’ün Konuşması

Türkiye’nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür, etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkevi’nin birçok toplantı, etkinlik ve panele ev sahipliği yaptığına vurgu yaparak, “Ekonomi ve Politika Konuşmaları” adı verilen yeni etkinlik serisinin ilkini gerçekleştirmenin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Özgür, siyasi ve ekonomik belirsizliklerin yaşandığı bir dönemde başlatılan etkinlik serisinin önemine değinerek, “Yeni ekonomik güçlerin yükselişinden yeni teknolojilerin ortaya çıkışına, dünyamızı şekillendiren benzeri görülmemiş değişimlere ve zorluklara tanık oluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkonsolos Özgür, diyalogun ve bilgi paylaşımının önemine vurgu yaparak, finansal kurumlar, özel sektör, hükümet yetkilileri ve akademi arasında siyasi ve ekonomik gelişmelere ilişkin yapılacak diyalogun faydalı olacağını belirtti. Etkinlik aracılığıyla yapılacak tartışmaların önemine değinen Özgür, bu platformun katılımcıları için büyük fayda sağlayacağına inandığını dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.