DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bursa’da İddialı Cinsel İstismar Davası

Bursa’da İddialı Cinsel İstismar Davası

ABONE OL
Mart 16, 2024 14:03
Bursa’da İddialı Cinsel İstismar Davası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlker Sertel, 16 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismar İddiasıyla Yargılanıyor

‘Bursa’da arkadaş grubuyla alkol aldıktan sonra gittikleri evde C.Ç. (16) adlı kıza cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen İlker Sertel (37), 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

Olay Geçen Yıl Aralık Ayında Osmangazi İlçesinde Meydana Geldi

Olay, geçen yıl aralık ayında Osmangazi ilçesinde meydana geldi. C.Ç., arkadaşları Ç.U., B.Ç., Enes ve B.Ç.’nin ‘ağabeyim’ diye tanıttığı İlker Sertel ile gezmek için Mudanya’ya gitti.

Olayın Detayları

Evde, başı dönüp kendini kötü hisseden C.Ç. odaya geçerek uyumak istedi. Gece ağlayarak uyanan C.Ç.’yi, iddiaya göre, İlker Sertel otomobili ile Bursa’ya getirip evinin yakınında bıraktı.

C.Ç., cep telefonu ile annesini arayıp yardım istedi. Annesinin yönlendirmesiyle geceyi komşularında geçiren C.Ç., sabah geldiği evinde karnının ağrıdığını söyledi. Annesi tarafından özel hastaneye götürülen C.Ç.’nin yapılan kontrollerde cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı.

İlker Sertel’in Savunması ve Duruşma

Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan İlker Sertel, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Savcılık soruşturması sonunda Sertel hakkında Bursa 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Nitelikli cinsel istismar’ suçundan dava açıldı.

Sertel, mahkemedeki savunmasında, “Kendi rızası ile ilişkiye girdik. Zorla bir şey yapmadım” dedi. Bipolar hastalığı olduğunu belirten Sertel, tahliyesini istedi.

Mahkeme Heyeti Kararı

C.Ç. ifadesinde olay günü içtiği alkolde başka bir madde olabileceğini iddia etti. Mahkeme heyeti, İlker Sertel’in tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı erteledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.