DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Manisa’da Ehliyetsiz Sürücüye Trafik Polisinin Müdahalesi Kamerada

Manisa’da Ehliyetsiz Sürücüye Trafik Polisinin Müdahalesi Kamerada

ABONE OL
Mart 15, 2024 14:05
Manisa’da Ehliyetsiz Sürücüye Trafik Polisinin Müdahalesi Kamerada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekmeleyip Yere Yatırdı

Manisa’da trafik polisi, uygulama noktasından kaçmaya çalışan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü E.E.’yi tekmeleyerek yere yatırdı. Olayın kamera kayıtlarının ardından, ailenin şikayeti üzerine polis hakkında soruşturma başlatıldı.

Araç Kaçmaya Çalıştı

Akhisar ilçesinde meydana gelen olayda, E.E. iddiaya göre babasına ait otomobili alarak trafiğe çıktı. Reşatbey Mahallesi’nde trafik polislerinin uygulama yaptığını gören E.E., geri manevra yaparak kaçmaya çalıştı ancak arkadan gelen araca çarptı.

Kamera Kayıtlarına Yansıdı

Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, trafik polisi araca koşup kapıyı açarak E.E.’yi tekmeledi ve ardından yere yatırdı. E.E.’nin ailesi polisten şikayetçi oldu ve polis hakkında soruşturma başlatıldı.

E.E.’nin babası S.E., oğlunun kendisinden habersiz otomobili alıp teravih namazına gitmek için çıktığını belirterek, polis memurunun müdahalesini kınadı. Valilik ve emniyet ise konuya dair henüz bir açıklama yapmadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.