DOLAR 32,5409 -0.01%
EURO 34,9853 0.28%
ALTIN 2.421,23-0,04
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uğur Şahin Profesyonel Danışmanlık Hizmetlerini Üstleniyor

Uğur Şahin Profesyonel Danışmanlık Hizmetlerini Üstleniyor

ABONE OL
Ocak 4, 2022 12:39
Uğur Şahin Profesyonel Danışmanlık Hizmetlerini Üstleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Web site:

yesilbirteknoloji.com

Dijital ağların gelişmeye devam etmesi ve pazarlama yöntemlerinin değişikliği bazı ihtiyaçlar doğuruyor. Firmalar, kurum ve özel sektör kuruluşları altyapı danışmanlığına ihtiyaç duyuyor. Elbette dijital ortamlardaki en büyük problemlerden biri de güvenlik olarak biliniyor. Firmalar tüm bu noktalarda kendilerine destek olabilecek bir adres arayışına giriyorlar. Bu sırada da Uğur Şahin sizlere yardımcı olabiliyor. Uğur Şahin etik bir hacker olarak çalışmalarını sürdürüyor. Çok uzun zamandan bu yana sunduğu hizmetlerle de Trakya’da ilk ve tek olarak tanınıyor. Hizmetleri açısından bir benzeri daha bulunmuyor.

Uğur Şahin 2013 yılında Cloudnet firmasını kuruyor. Bu firma üzerinden kurumlara altyapı danışmanlığı veriyor. Gerekli hizmetler için kendisinden yardım alabiliyorsunuz. Barındığı tecrübe ve bilgi birikimi de bu alanda fark yaratabiliyor. Uğur Şahin sürekli olarak da gelişmeye önem veriyor. Bu durum 2021 yılının aralık ayında attığı yeni adımla da kanıtlanabilir. Uğur Şahin Yeşil Bir Teknoloji firmasını kurarak hizmetlerini de güçlendirdi. Yeşil Bir Teknoloji ile beraber daha geniş bir hizmet yelpazesine sahip.

Uğur Şahin Yeşil Bir Teknoloji’yle Sizlere Destek Oluyor

Siber güvenlik, adli bilişim ve dijital pazarlama alanlarında sizlere yardımcı olurken iyi niyete değer veriyor. Uğur Şahin hizmetleri içerisinde güvenlik şüpheniz olduğunda, sosyal medya pazarlamalarıyla ilgili bilgi almak istediğinizde yanınızda. 08504209434 üzerinden kendisine ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Birçok siber suçla mücadele eden Uğur Şahin, birçok suçlamaya maruz kalsa da çalışmalarında iyi niyetten ödün vermiyor.

Instagram hesabı:

https://www.instagram.com/uur_shn/

Web site:

yesilbirteknoloji.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.