DOLAR 32,5951 0.34%
EURO 34,8303 0.21%
ALTIN 2.512,091,13
BITCOIN 20895361,13%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TR3ZOR CEO’su Teyfik Karaboğa

TR3ZOR CEO’su Teyfik Karaboğa

2015 yılından beri blockchain üzerinde çalışan Tevfik Karaboğa son zamanlarda kendinden sıkça söz ettirmekte olup teknoloji alanında en başarılı isimler arasında yer almaktadır.

ABONE OL
Nisan 1, 2022 20:00
TR3ZOR CEO’su Teyfik Karaboğa
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2015 yılından beri blockchain üzerinde çalışan Tevfik Karaboğa son zamanlarda kendinden sıkça söz ettirmekte olup teknoloji alanında en başarılı isimler arasında yer almaktadır. Oluşturmuş olduğu uygulama ile dünyaya hitap eden ve dünyada bir ilki gerçekleştiren bu isim başarılı olmak da beraber bunun pek çok alanda ispatını da gerçekleştirmiştir.

Dünya borsa piyasalarında oluşturmuş olduğu uygulama ile yer alan Teyfik Karaboğa teknoloji gündeminde adından sıklıkla söz ettirmektedir. Her geçen gün daha da başarılı olan bu isim yaşamını İsviçre’de sürdürüyor olsa da aslen Konyalı olan bu girişimci bir teknoloji meraklısıdır. Aynı zamanda kurmuş olduğu TR3ZOR uygulamasının CEO’SU olan bu iş insanı aynı zamanda iyi bir yöneticidir.

Teyfik Karaboğa’nın Yaptığı İşler

Uzun süre bitcoin madenciliği yapan bu isim burada ciddi başarılara imza attıktan sonra 2015 yılı itibariyle de blockchain de çalışmalarını sürdürmektedir.  TR3ZOR Token uygulamasının kurucu ortağı olmuştur. Bu uygulama dünyada bir ilk olmakla beraber kolay erişim ve güvenilir oluşuyla da dikkatlerden kaçmamaktadır.

Yaptığı işler hakkında Bilgi edinmek isteyenler sosyal medya hesaplarından takip edebilirler. Başarılı girişimcinin yaptığı işler ve başarıları sonucunda oluşan hayran kitlesi onunla ilgili pek çok bilgiye hızlı erişebilir.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/teyfik.karaboga/

Linkedin hesabı: https://www.linkedin.com/in/teyfik-karaboga-514a231b8/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.