DOLAR 32,4043 0.15%
EURO 35,1137 -0.09%
ALTIN 2.322,560,16
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şarkılarıyla Yeni Neslin Gözdesi Doğan Cem

Şarkılarıyla Yeni Neslin Gözdesi Doğan Cem

ABONE OL
Mart 3, 2022 13:21
Şarkılarıyla Yeni Neslin Gözdesi Doğan Cem
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çıkardığı yeni sıngle’ı Sır Gibi isimli şarkısıyla sosyal medyayı kasıp kavuran genç yetenek Doğan Cem, uzun zamandır müzisyen kimliği ile çok fazla hayran kitlesi bulunan isimlerden biridir. İstanbul Üniversitesi Konservatuarı Opera mezunlarından biri olarak güçlü sesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 1997 yılında Zonguldak’ta dünyaya gelmiş olan genç şarkıcı, çeşitli coverları ve yeni şarkı çalışmaları ile başarılı müzisyenlik yolculuğuna adım atmış bulunuyor.

O ses Türkiye yarışması ile sesini tüm Türkiye’ye duyuran Doğan Cem, operadan pop müziğe kadar çok yönlü bir kariyer planı çiziyor. Sevenleri ile buluşturduğu pop şarkıların yanı sıra opera alanında kendini Dünyaya duyurmak adına İsviçre’de opera eğitimini devam ettirmeyi düşünüyor.

Şarkıları İle Tüm Gençliğin Dilinde

Konser çalışmaları ile müzisyenlik alanında aktif olarak çalışan Doğan Cem, çıkardığı şarkıları ile tüm gençliğin severek dinlediği genç müzisyenler arasında bulunuyor. O ses Türkiye yarışmasında dört jüriyi de etkileyen genç şarkıcı, jüri seçiminde seçimini Oğuzhan Koç’tan yana kullandı.

Eğitimin şarkıcılık için önemli bir kavram olduğunu her açıklamasında dile getiren Cem, iyi şarkı söyleyebilmek için konservatuar okunmasının şart olduğunu düşünüyor. Konservatuar mezunu olmanın avantajını sadece şarkı söyleyerek değil, eğitimci olarak da devam edeceğini belirtiyor.

Sesinin sınırları olmadığını ve kısa bir süre önce kontrtenor olduğunu keşfetmesiyle ispatlayan Doğan Cem, insanların şarkılarına olan yoğun ilgisinden oldukça memnun olduğunu dile getiriyor.

Instagram: https://www.instagram.com/dogancem/

Imdb: https://www.imdb.com/name/nm13424271/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOsDaWlXsSmk6Goqo8tLOsg

Apple Music: https://music.apple.com/ba/album/s%C4%B1r-gibi/1585265192?i=1585265440

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.