DOLAR 32,3476 0.29%
EURO 35,1397 -0.01%
ALTIN 2.307,601,33
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Portre Fotoğraf Tutkusunu Bir de Başarılı Yönetici Ozan Engin Sürel’den Dinleyin
  • Görüş Haber
  • Gündem
  • Portre Fotoğraf Tutkusunu Bir de Başarılı Yönetici Ozan Engin Sürel’den Dinleyin

Portre Fotoğraf Tutkusunu Bir de Başarılı Yönetici Ozan Engin Sürel’den Dinleyin

ABONE OL
Eylül 5, 2022 04:42
Portre Fotoğraf Tutkusunu Bir de Başarılı Yönetici Ozan Engin Sürel’den Dinleyin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fotoğrafçılık denildiğinde bu terim içerisinde bambaşka bir dünya yer alıyor. Farklı fotoğrafçılık türleri üzerine yapılan çalışmalar özellikle dijital platformların gelişmesi ile birlikte tüm dünyaya hızlı bir şekilde yayılıyor. Fotoğrafçılığın en dikkat çeken türlerinden birisi olan portre fotoğrafçılığı insanların omuzdan yukarısını kaydı alarak farklı açılardan ve değişik ışık koşulları ile resmedilmesini sağlıyor.

Portre fotoğrafçılığının nasıl bir tutku olduğunu uluslararası bir şirkette yöneticilik yapan Ozan Engin Sürel anlatıyor.  Aslında fotoğrafçılığa sadece bir hobi olarak amatörce başlayan Ozan Engin Sürel bugün geldiği noktada birçok kez dünyanın en başarılı 28 portre fotoğrafçısı arasına girmeyi başarıyor. Hobi olarak çıkılan bu yolda elde edilen bu başarılar elbette çok büyük bir tutkunun eseri olarak nitelendiriliyor.

Ozan Engin Sürel portre fotoğrafçılığı konusunda birçok uluslararası ödüle sahip bir isim.  1982 yılında Kütahya’da dünyaya gelen ve eğitim yaşamıyla birlikte iş yaşamında önemli başarılara sahip olan başarılı fotoğrafçı bu hobisini de üstün bir başarıya dönüştürebiliyor.

Tüm dünyada büyük ilgi gören portre fotoğrafları nedeniyle ülkemizde bu cami onu portre avcısı olarak nitelendiriyor. Onun bu tutkusu büyük ve dünya çapında başarılar ile devam ederken aynı zamanda son dönemlerde astrophotography ile de ilgileniyor. Aynı zamanda bir yaşam koçu olarak başarılarının sırrını danışanları ile paylaşıyor.

Instagram: https://www.instagram.com/portreavcisi/

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.