DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Peskov’tan Açıklama: “ABD ve Avrupalıların Eylemleri Öngörülebilir”
  • Görüş Haber
  • Dünya
  • Peskov’tan Açıklama: “ABD ve Avrupalıların Eylemleri Öngörülebilir”

Peskov’tan Açıklama: “ABD ve Avrupalıların Eylemleri Öngörülebilir”

ABONE OL
Nisan 25, 2024 17:22
Peskov’tan Açıklama: “ABD ve Avrupalıların Eylemleri Öngörülebilir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Peskov, Ukrayna’ya Yapılan Füze Teslimatlarını Değerlendirdi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitry Peskov, Moskova’da gazetecilere yaptığı açıklamada, ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Vedant Patel’in Ukrayna’ya yapılan uzun menzilli füze teslimatları hakkındaki açıklamalarını değerlendirdi.

ABD ve Avrupalıların Eylemleri Öngörülebilir

Peskov, ABD ve Avrupalıların eylemlerinin açık ve öngörülebilir olduğunu belirterek, “Bir konuyu detaylı konuşmaya başladıkları anda teslimat yapılıyor demek. ABD, Ukrayna meselesine doğrudan dahil. Tedarik ettikleri sistemlerin menzilini artırma yönünde ilerliyorlar.” dedi.

Rusya, Çıkarlarını Koruyacak

Peskov, ABD Kongre üyeleri ve senatörlerinin sevkiyatların yasalara uygunluğunu denetleme hakkına sahip olduğunu ifade etti. Rusya’nın, ABD tarafından dondurulmuş varlıklarına el konulması durumunda atacağı adımlara ilişkin soruya Peskov, “Bunu çıkarlarımıza en uygun şekilde yapacağız. Elbette, çıkarlarımızı koruyacağız.” yanıtını verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.