DOLAR 32,5766 0.27%
EURO 34,8085 0.05%
ALTIN 2.491,190,29
BITCOIN 20583533,51%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oyuncu ve Yönetmen Abdurrahman Tutar Biyografisi

Oyuncu ve Yönetmen Abdurrahman Tutar Biyografisi

Erzincan Doğumlu olan Abdurrahman Tutar 1995 yılında dünyaya gelmiştir. Yaşamını İzmir’de devam ettirerek küçük yaşta tiyatro ve oyunculuğa ilgi göstermeye başlamıştır.

ABONE OL
Temmuz 1, 2022 20:06
Oyuncu ve Yönetmen Abdurrahman Tutar Biyografisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzincan Doğumlu olan Abdurrahman Tutar 1995 yılında dünyaya gelmiştir. Yaşamını İzmir’de devam ettirerek küçük yaşta tiyatro ve oyunculuğa ilgi göstermeye başlamıştır. Özel kurum ve tiyatro eğitim kamplarına katılarak kendini bu alanda geliştirmeye başlamıştır. İlerleyen dönemlerde ise Adnan Menderes Üniversitesi’nde Yaratıcı Drama alanında eğitimler almıştır. Böylece mesleki kariyerini bu alanda şekillendirmeye başlamıştır.

Birçok dizi ve filmde rol alan Abdurrahman Tutar 2009 yılından itibaren oyunculuk kariyerine amatör bir giriş sağlamıştır. İlerleyen dönemlerde kendini geliştirmeyi başararak daha profesyonel işlerde bulunmaya başlamıştır. Ahlat Ağacı filminde de rol alarak daha geniş bir kitle tarafından tanınmıştır. Şimdilerde de çeşitli dizi ve sinema filmleri için set çalışmalarını sürdürmektedir.

Abdurrahman Tutar’ın Sahne Hayatı

Abdurrahman Tutar henüz genç yaşta tiyatro eğitimleri almaya başladığından kısa sürede yükselmiştir. Birçok dizide rol almış ve filmlerdeki karakterlere can vermiştir. Bununla birlikte Show TV de bir dönem yayınlanan Klavye Delikanlıları dizisinde de Ufuk karakterini canlandırmıştır. Tüm bunların yanı sıra ayrıca üniversitelerin tiyatro topluluklarında da yer almaya devam etmektedir.

Morris Tiyatro topluluğunun kurucusu olan Abdurrahman Tutar, burada çocuklar için oyunculuk eğitimleri vermektedir. Farklı tiyatro topluluklarında da yönetmenlik yaparak şimdiye kadar birçok oyunun sahnelenmesini sağlamıştır. Her bakımdan Abdurrahman Tutar mesleki hayatını daima ileriye taşımakta ve tecrübesine deneyim katmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.