DOLAR 32,5966 0.35%
EURO 34,8247 0.21%
ALTIN 2.508,280,97
BITCOIN 20995682,98%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oyuncu Selman İyi Hakkında Merak Edilenler

Oyuncu Selman İyi Hakkında Merak Edilenler

ABONE OL
Ocak 14, 2022 12:48
Oyuncu Selman İyi Hakkında Merak Edilenler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba Sevgili Okurlarım; Bugün sizlere değerli dostum son zamanların yeni gözde oyuncularından biri olan Selman İYİ‘ den bahsedeceğim. Oyunculuğu ile göz dolduran ve birçok dizi filmde rol almış olmasının yanı sıra mütevazi kişiliği ile yer edinmiş güzel bir insan olarak kalplerde taht kurmuş bir şahsiyet…

Diziler, filmler, reklam filmleri her gün ekranlarda yer alıyor ve bunlarda pek çok oyuncu karşımıza çıkıyor. Özellikle gençler arasından bazıları yetenekleri ve çalışma azimleriyle kısa sürede rolden role koşmayı başarıyorlar. Bu noktada kısa sürede pek çok başarılı projede yer almış olan ve geleceğe dair ışık veren oyunculardan birisinin Selman İyi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Oyuncu Selman İyi, 1993 yılında Almanya’nın Moers şehrinde dünyaya gelmiş ve yıllardır Almanya’da yaşamaktadır. Lise eğitiminin ardından Köln Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenciliğine devam eden İyi, aynı zamanda oyunculuk eğitimleri almıştır. 2019 yılında da kariyerine ilk adımı atmıştır.

Selman İyi Oynadığı Diziler

Selman İyi oynadığı diziler ile kısa sürede dikkat çekmeyi başarmıştır. İlk olarak 2019 yılında RTLII’de yayınlanmaya başlayan Köln 50667 adlı dizide rol almıştır. Dizinin iki bininci özel bölümünde bulunan oyuncu, 2020 yılında Almanya’nın en eski dizilerinden birisi olan Alarm für Cobra II’de polis teşkilatının içine sızmayı başarmış bir teröristi canlandırmıştır.

İyi, Türkiye’de de çeşitli dizilerde yer almıştır. Milyonları ekran başına kilitleyen Çukur’da 5 bölümlük rolü yanında Alef, İstanbullu Gelin gibi dizilerde izleyiciler karşısına çıkmıştır.

Türkiye’den Gelecek Tekliflere Açık

Oyuncu Selman İyi oyunculuk kariyerinde 2.5 yılı geride bırakmış ve bu sürede 20’ye yakın projede yer almıştır. Türkiye’den kendisine gelecek tekliflere açık olan oyuncu kendi adıyla açmış olduğu sitesinde de en güncel bilgilere yer vermeye devam etmektedir.

Ayrıca Selman İyi sosyal medya YouTube kanalında yayınladığı videosunda da etkileyici bir rol ile hafızalara kazınacak bir performans sergilemiştir.

Selman Iyi – Showreel (Turkish) 2021

Selman İyi YouTube Kanalı:

YouTube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UC5jVh-peuiLwSXhMfM9YE8Q

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.