DOLAR 32,4043 0.15%
EURO 35,1137 -0.09%
ALTIN 2.322,560,16
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İlker Aydilek Başarılara Doymuyor

İlker Aydilek Başarılara Doymuyor

ABONE OL
Aralık 2, 2021 19:12
İlker Aydilek Başarılara Doymuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaşı henüz çok küçük olmasına rağmen başarılara doymayan İlker Aydilek, İzmir’de 1994 yılında doğdu. Başarı dolu bir hayat hikâyesi olan İlker Aydilek, 7 yaşında futbol ve Güreş sporu ile ilgilenmeye başladı. Bu süre zarfında farklı spor dallarına da göz atan Aydilek 10 yaşında akrobasi paten sporu ile tanıştı ve bu saatten sonra en sevdiği sapır dalı bu oldu. Yapmış olduğu söyleşilerde ‘hayatta bana en çok heyecan veren spor’ olarak adlandırdığı bu spor ile dünya yıldızı olmaya hazırlanan Aydilek, bu alanda sayısız başarılar kazandı.

016 yılında katılmış olduğu yarışmada Türkiye şampiyonu olan genç yetenek yurt dışında da ülkesini temsil edecek olan yarışmalara katıldı. 2016 yılında Modayı Tıkla ve Martin Valen markalarında reklam yüzü olarak çalışma yapan Aydilek,bu süreçte çok sevilen bir patenci oldu. Türk gençlerine pateni sevdirmek için Türkiye genelinde kaykay pistleri inşa eden genç yetenek, bu alanlarda kaykay öğrenmek isteyen gençlere destek oldu.

Dönem dönem Antalya’nın en ünlü otellerinin tamamında sahne alarak gösteri yapan Aydilek, 2020-2021 turizim sezonunda otellerde yapmış olduğu gösterilerde double backflip hareketi yaparak çok daha büyük bir başarıya imza attı. Türkiye’de ilk defa bir paten sporcusunun yaptığı bu başarı dünyada bu sporu yapan en iyi patencilerin hesaplarında paylaşıldı. Halen aktif olarak paten kayan genç yetenek Türkiye’yi dünyaca ünlü yarışmalarda temsil edeceğini belirtiyor.

İlker Aydilek Instagram Hesabı:

https://www.instagram.com/ilkeraydilekk/

Videoları:

https://www.instagram.com/p/BGEeulsmR_a/?utm_medium=copy_link

https://www.instagram.com/p/BbunXj6HFog/?utm_medium=copy_link

https://www.instagram.com/reel/CTfeUBLjON2/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.