DOLAR 32,3830 0.15%
EURO 35,1089 -0.11%
ALTIN 2.322,440,16
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Genç Girişimci Murathan Koçaslan Forum Trabzon AVM’de Açtığı Derihouse ile Büyümeye Devam Ediyor
  • Görüş Haber
  • Gündem
  • Genç Girişimci Murathan Koçaslan Forum Trabzon AVM’de Açtığı Derihouse ile Büyümeye Devam Ediyor

Genç Girişimci Murathan Koçaslan Forum Trabzon AVM’de Açtığı Derihouse ile Büyümeye Devam Ediyor

ABONE OL
Nisan 7, 2022 14:37
Genç Girişimci Murathan Koçaslan Forum Trabzon AVM’de Açtığı Derihouse ile Büyümeye Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon’lu genç girişimci Murathan Koçaslan (22) ailesinin de desteğiyle birlikte tamamen yerli üretim anlayışıyla deri ürünlerinin bulunduğu mağazasını Trabzon ForumAVM’de açarak ekonomiye can suyu olmaya devam ediyor. Anadolu Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi bitirmiş olup Bahçeşehir Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde eğitim hayatını devam ettiren Koçaslan, Derihouse adı altında kurduğu markasını da ihmal etmiyor. Hem okulunu okuyarak hem de mağazası ile ilgilenerek büyümeye devam ediyor.

‘’Özellikle Arap Ülkelerinden Çok Talep Var’’

Özellikle Suudi Arabistan, Ürdün, Katar, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Gürcistan, Azerbaycan gibi ülkelerden oldukça fazla talep aldıklarını belirten firma sahibi Murathan Koçaslan, deri ceket, mont, yelek, kaban türlerinin çok beğenildiğini söyleyerek; Arap dünyası, Gürcistan ve Azerbaycan deri ürünlerine aşırı ilgi gösteriyor. Türkiye pazarında da derinin ayrı bir yeri var fakat saydığım ülkelerde çok daha fazla seviliyor. Bu sebeple bu ülkelerden çok fazla müşterimiz var.

‘’E-Ticaret Olmazsa Olmaz’’

Derihouse Yönetim Kurulu Başkanı, genç girişimci Murathan Koçaslan e-ticaret alanında da çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek; ‘’E-ticaret her geçen gün mutasyona uğruyor. Özellikle pandemi döneminde COVİD-19 ile beraber e-ticaret sektörü de farklı bir ivme kazandı. Talep fazlalaştı, insanlar artık her ürünü internetten bulabiliyor. Ayrıca fiyat politikaları şeffaf bir şekilde olduğundan dolayı tercih sebebi oluşmasına olanak sağlanıyor. Deri ceket ve deri ürünlerimizle birlikte Derihouse olarak bizlerde bu pazarda yerimizi aldık. İnşallah bu alanda da güzel sonuçlar elde etmeyi hedefliyoruz.

Deri ile bütünleşip kendi modasını yaratma arzusu ile yola çıkan Derihouse, tüketici taleplerini harmanlayarak yeni bir akım ortaya koyma düsturunu benimsiyor. Türkiye’de deri ile birlikte farklı türde konseptler oluşturarak sektörde ilk olmanın gayesi içerisindeyiz.

Instagram Adresi: https://www.instagram.com/murathankocaslan1/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.