DOLAR 32,5102 -0.1%
EURO 34,9387 0.29%
ALTIN 2.430,770,33
BITCOIN %
İstanbul
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Arslan Ayna Sektörünün Gelişimini Anlatıyor

Fatih Arslan Ayna Sektörünün Gelişimini Anlatıyor

Her kültürde özel bir yeri olan aynalar, günümüzde çok daha farklı tasarımlara sahip olarak üretiliyor.

ABONE OL
Kasım 17, 2022 16:43
Fatih Arslan Ayna Sektörünün Gelişimini Anlatıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her kültürde özel bir yeri olan aynalar, günümüzde çok daha farklı tasarımlara sahip olarak üretiliyor. Dekorasyonda özel bir yer tutan aynaları son olarak genç girişimci Fatih Arslan üretiyor. Fatih Arslan’ın Ayna merkezinde bulunan özel tasarım aynalar, herkesin ilgisini çekiyor.

30 yıldır bu sektörde olan babasının yerini alan Ayna Merkezi ceosu Fatih Arslan mükemmel güzellikteki aynalarla her yaşam alanına çok daha özel bir modernlik ve estetik duruş kazandırıyor.

Yalnızca yaşam alanlarında değil çalışma alanlarında da kullanıma uygun olan farklı ayna ritüeli ile her yere özel bir tasarım ekliyor. Fatih Arslan tarafından hazırlanan ayna seçenekleri bir sanatçının tablosunu andırırken bazı modellerde de çok daha eşsiz dokunuşlar bulunuyor.

Modern Ve Şık Ayna Tasarımları

Estetik duruşuyla büyüleyici ayna seçenekleri Ayna merkezinde yer alıyor. Fatih Arslan aynalar için kullandığı sözlerde aynaları her zaman için çok özel bir objeye benzetiyor. Aynaların mekânlara ve yaşam alanlarına pozitif bir enerji kaynağı eklediğini söylerken aynı zamanda aynaların dekoratif bir obje olarak da karşımıza çıktığını belirtiyor.

Aynalardaki bu zarif duruş her mekâna güzellik ekliyor. Aynı zamanda baklava dilimli, kare kare hazırlanmış, oval, yuvarlak ve daha birçok seçenekle çok daha güzel bir dekoratif obje olduğunu belirtiyor. Aynalar yalnızca evlerde değil aynı zamanda spor salonu, kuaför salonu, lokanta gibi alanlarda da sıklıkla tercih edilen dekorasyon objesini oluşturuyor.

Fatih Arslan’ın Basında Çıkan Haberleri;

https://g.co/kgs/4akdPJ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.