DOLAR 32,4250 -0.05%
EURO 34,8173 0.19%
ALTIN 2.437,13-0,05
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Enerji ve Turizm Alanında Yeni Düzenlemeler Meclis Gündeminde

Enerji ve Turizm Alanında Yeni Düzenlemeler Meclis Gündeminde

ABONE OL
Nisan 15, 2024 14:03
Enerji ve Turizm Alanında Yeni Düzenlemeler Meclis Gündeminde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enerji Alanında Yapılacak Düzenlemeler

Meclis Genel Kurulu, denizler ve göllerde yenilenebilir enerji üretim santrallerinin kurulmasını öngören önemli bir kanun teklifiyle karşı karşıya. Yerli üretim ve ithal doğal gazın sıvılaştırılarak LNG olarak pazarlanması da bu düzenleme kapsamında yer alıyor.

Turist Rehberliği Meslek Kanunu Teklifi

Genel Kurul, yabancı dil yeterlilik belgesi koşulunu sağlayamayanları Türkçe turist rehberi olmalarını mümkün kılacak Turist Rehberliği Meslek Kanunu teklifini ele alacak.

Ruhsatsız Silah Kullanımına Cezaların Artırılması

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan bir diğer teklifte ruhsatsız silah kullanımına verilen cezaların artırılması ve silah parçalarının satışının engellenmesi gibi konular ele alınacak.

Kripto Varlıklara İlişkin Düzenleme

Meclis’e sunulacak olan kripto varlıklara ilişkin düzenleme teklifiyle, varlıkların hukuki tanımı yapılacak ve ihraç, dağıtım, alım satım süreçlerine ilişkin kurallar belirlenecek.

Partilerin Grup Toplantıları

Yerel seçimlerin ardından siyasi partilerin genel başkanlarının grup toplantılarına ilk kez katılacağı bu haftada, partilerin Meclis grup toplantıları da gerçekleştirilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.