DOLAR 32,5437 0.1%
EURO 34,9828 0.4%
ALTIN 2.436,26-0,09
BITCOIN 2049417-0,95%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Diyarbakır’da Piknik Keyfi

Diyarbakır’da Piknik Keyfi

ABONE OL
Nisan 15, 2024 13:18
Diyarbakır’da Piknik Keyfi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyarbakır, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile öne çıkan bir şehir olmanın ötesinde, doğa severler için de birçok imkan sunuyor. Sıcak havaların yaklaşmasıyla birlikte, Diyarbakır’da piknik yapmak için ideal alanlar da merak konusu oluyor.

Diyarbakır Son dakika haberlere göre, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin birçok noktasında piknik alanları düzenleniyor. Bu alanlarda mangal yakmak, semaver kurmak ve doğayla iç içe vakit geçirmek mümkün.

Diyarbakır’da piknik yapmak için tercih edilebilecek bazı alanlar şunlardır:

Dicle Vadisi Rekreasyon Alanı: Dicle Nehri’nin kıyısında yer alan bu alan, yeşillikler içinde piknik yapmak ve keyifli bir doğa yürüyüşü yapmak için ideal.

Kent Ormanı ve Piknik Alanı: Şehir merkezine yakın bir konumda bulunan bu alan, mangal yakmak, piknik yapmak ve çocuklarla vakit geçirmek için uygun.

Çermik Sinek Çayı: Doğal güzelliği ile öne çıkan bu alan, piknik yapmak, kamp yapmak ve balık tutmak için ideal.

Diyarbakır’da Son dakika haberlere göre, Diyarbakır’da piknik alanlarında mangal yakarken bazı kurallara uymak gerekiyor. Mangal yakmak için belirlenen alanlarda mangal yakmak ve mangal söndükten sonra alanı temiz bırakmak bu kurallar arasında yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.