DOLAR 32,3281 0.23%
EURO 35,1678 0.09%
ALTIN 2.297,740,90
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Düğün Davetiyesi

Düğün Davetiyesi

ABONE OL
Ekim 25, 2022 10:15
Düğün Davetiyesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düğün günü çiftler için en özel günlerden biridir. 2 kişinin birbirini ne denli sevdiğini ve hayatını birleştirme, çift olarak devam ettirme kararı aldığının bir göstergesidir. Düğün gibi özel bir güne hazırlanırken düşünülmesi gereken o kadar çok şey var ki; düğün mekanı, düğün zamanı, gelinlik, damatlık, düğün konsepti, düğün davetiyesi, konuklar, bütçeler, ev… Bu liste say say bitmez.

Düğün davetiyesi genellikle misafirlerin düğününüz ve düğün konseptiniz ile ilgili gördükleri ilk şey olur. Bu davetiyeler, düğün daveti diye de tanımlanır. Hazırlanan düğündavetiyesi mutlaka çiftlerin zevkini yansıtmalıdır. Bir yandan da tabi ki yeni teknolojiye uygun olmalı, hızlı dağıtılabilmeli ve ekonomik olmalı. Genellikle düğüne 6 hafta kala davetiyelerin konuklara ulaştırılması ve en azından 1 ay kala da katılım durumlarının öğrenilmesi planlamayı kolaylaştırır.

Web Sitesi Formatında Düğün Davetiyesi

Davetino ’nun yeni nesil davetiyeleri sayesinde çevreci, ekonomik ve şık online davetiyeler oluşturabilirsiniz. Hazırlaması kolay ve hızlıdır. Tüm süreçleri dijitaldir. Matbaa, baskı, kargo gibi süreçlerden sizleri kurtarır. Davetino.com ‘a üye olup, davetiye temaları arasından en beğendiğinizi seçerek davetiyenizi oluşturabilirsiniz. Geriye sadece konuklarınız ile davetiye sitenizin adresini paylaşmanız ve davetiyenizin en altında bulunan LCV formunu doldurmalarını rica etmeniz kalıyor. Onlar katılım bilgisi girdikçe, katılımcı listesi otomatik bir şekilde oluşur. Davetiyeniz 2 dakikada hazır! Davetino ile hem birçok iş yükünden kurtuldunuz hem de büyük bir zaman kazandınız. 

Ekonomik Düğün Davetiyesi

Düğün en pahalı organizasyonlardan biri. Tek başına da genelde yetmez. Söz, nişan, kına derken düğün etkinliğine gelene kadar yüksek harcamalar yapılabilir. Özellikle nişan ve düğün, bizler için manevi değeri yüksek organizasyonlardır, eğlenceli olduğu kadar duygusaldır da. Bu süreçte bütçe kontrolünü devamlı yapmanızı tavsiye ederiz. Hem cebe hem doğaya zararlı, kağıt üzerine basılı davetiyelerden sizleri kurtararak bütçenize katkı sağlamak istiyoruz.

Davetino ’nun online davetiye hizmeti ile kişi sayısından bağımsız, davetiye masrafınız düşer. Üstelik telefon ile konuklarınıza ulaşmanıza gerek kalmaz, daha yenilikçi bir şekilde, web siteniz üzerinden LCV toplayabilirsiniz.

Davetino ‘nun sahip olduğu seçenekler bununla da bitmiyor. Sadece düğün, nişan, nikah organizasyonu için değil doğum günü, baby shower partisi, bekarlığa veda partisi, kına gecesi, sünnet düğünü gibi birçok farklı özel gün için davetiye hazırlayabilir ve katılım durumu takibinizi (LCV) kolaylaştırabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.