DOLAR 32,3958 -0.18%
EURO 34,8280 0.16%
ALTIN 2.438,340,00
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Özer ve Eski Başkan Kemal Deniz Bozkurt Arasında İddialar
  • Görüş Haber
  • Gündem
  • CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Özer ve Eski Başkan Kemal Deniz Bozkurt Arasında İddialar

CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Özer ve Eski Başkan Kemal Deniz Bozkurt Arasında İddialar

ABONE OL
Nisan 12, 2024 14:03
CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Özer ve Eski Başkan Kemal Deniz Bozkurt Arasında İddialar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özer: “Bozkurt Boş Bir Kasa ve 3 Milyar TL Borç Devretti”

31 Mart seçimlerinde Esenyurt Belediye Başkanı seçilen CHP’li Ahmet Özer, belediyenin boş bir kasa ve 3 milyar TL’nin üstünde bir borç devraldığını iddia etti. Son aylarda yapılan ihaleler ve ödemelerin arttığını belirten Özer, eski belediye yönetiminin hesaplarını sorguladı.

Bozkurt: “İşten Çıkarmalar ve İthamlar Samimi Değil”

Eski belediye başkanı Kemal Deniz Bozkurt ise iddialara karşı çıkarak, belediyede sadece 270 çalışanın işine son verildiğini ve ihtiyaç fazlası personel alınmadığını savundu. Bozkurt, devir tesliminde detaylı bilgi verdiğini ancak hala boş kasa iddialarının samimi olmadığını belirtti.

Özer: “Gizli Çabalara Karşı Duracağız”

Ahmet Özer, Bozkurt’un sosyal medya paylaşımlarındaki iddialara karşı yazılı açıklama yaparak, bazı odakların parti içinde çıkarlarına zarar verecek çabalar içinde olduğunu belirtti. Seçim sürecinde ve sonrasında yaşanan gelişmeleri eleştiren Özer, şeffaf bir yönetim anlayışı benimsediklerini vurguladı.

Ödemeler Hızlıca Yapıldı

Özer, devir teslimden sonra İller Bankasından gönderilen payla personel maaşları ve ikramiyelerinin hızla ödendiğini belirtti. Bayram sürecinde çalışanların zor durumda kalmaması için gerekli ödemelerin yapıldığını ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.