DOLAR 32,5729 0.2%
EURO 34,9288 0.34%
ALTIN 2.438,01-0,01
BITCOIN 2038842-1,90%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Genel Başkan Yardımcısı: Teleferik Bakımları Düzenli Yapılıyordu

CHP Genel Başkan Yardımcısı: Teleferik Bakımları Düzenli Yapılıyordu

ABONE OL
Nisan 13, 2024 14:04
CHP Genel Başkan Yardımcısı: Teleferik Bakımları Düzenli Yapılıyordu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yıllık Bakım Aralığı Belirtildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Antalya’daki teleferik kazasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yavuzyılmaz, teleferik sistemlerinin yıllık bakımının 19 Şubat ve 4 Mart arasında yapıldığını belirtti.

“Eksiklikler Giderilmişti”

Yavuzyılmaz, kabinlerde mahsur kalanları kurtarma çalışmalarının sürdüğünü vurgulayarak, teleferiğin 2017’de faaliyete geçtiğini hatırlattı. Yavuzyılmaz, “Teleferik sisteminin yıllık, aylık ve haftalık bakımlarının sertifikalı bir uzman şirket tarafından yapıldığını” kaydetti. Bakım esnasında tespit edilen eksikliklerin giderildiğini belirten Yavuzyılmaz, bakım raporunun da devreye girdiğini ifade etti.

Belediye Başkanı: Bakımlar Düzenli Yapılıyordu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise teleferik hattının kendisinden önceki dönemde yapıldığını ve düzenli bakımlarının yapıldığını söyledi. Böcek, “Teleferiğin bakımları yılbaşı itibarıyla yapılmıştı ve biz de 5 Mart itibarıyla sezonu açtık” dedi.

AFAD Başkanı: Direğin Heyelan Nedeniyle Kırıldığını Belirtmişti

AFAD Başkanı Okay Memiş ise teleferik hattındaki 5’inci direğin heyelan nedeniyle kırıldığını, bir kabinin kırılan direğe çarparak hasar aldığını açıklamıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.