DOLAR 32,5212 -0.08%
EURO 34,8728 0.07%
ALTIN 2.420,80-0,08
BITCOIN 2102825-3,23%
İstanbul
20°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Abdullah Avcı’nın Maç Sonu Açıklamaları

Abdullah Avcı’nın Maç Sonu Açıklamaları

ABONE OL
Ocak 10, 2023 14:05
Abdullah Avcı’nın Maç Sonu Açıklamaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Alanyaspor karşısında alınan 5-0’lık mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada “Her şeyi deniyorum, deniyoruz. Geçici bir durum gibi durmuyor. Bu süreç hem benim hem de Trabzonspor’un alışık olmadığı bir süreç. Değerlendirmeyi kendi adıma yapacağım” dedi.

Trabzon Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Alanyaspor karşısında aldıkları 5-0’lık yenilginin ardından yaptığı açıklamada istifa edebileceğinin sinyallerini verdi.

“HASTALIKLI BİR DURUM VAR GİBİ DURUYOR”

Kalelerine gelen 6 toptan 5’inin golle sonuçlandığını belirten Abdullah Avcı, “Aslında oyunun ilk 13 dakikası planımızı çok iyi uyguladık ve 13 dakikada net üç pozisyonumuz vardı ama değerlendiremedik. Büyük takımlar bunları gole çevirmeli. Bugün kalemize gelen 6 topun 5’i gol oldu. Hastalıklı ve geçici olmayan bir durum var gibi duruyor” dedi.

“KENDİ ADIMA BİR DEĞERLENDİRME YAPACAĞIM”

Açıklamasının devamında görevi bırakacağının sinyallerini veren deneyimli çalıştırıcı, “Ekip olarak birçok şeyi deniyoruz. Genel bir değerlendirme yapmak lazım. Her şeyi deniyorum, deniyoruz. Geçici bir durum gibi durmuyor. Bu süreç hem benim hem de Trabzonspor’da alışık olmadığı bir süreç. Değerlendirmeyi kendi adıma yapacağım” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.