DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046686-2,61%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ziya Bey Tesisleri’nde Yapılan Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Devir Teslim Töreni
  • Görüş Haber
  • Spor
  • Ziya Bey Tesisleri’nde Yapılan Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Devir Teslim Töreni

Ziya Bey Tesisleri’nde Yapılan Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Devir Teslim Töreni

ABONE OL
Mart 5, 2024 11:04
Ziya Bey Tesisleri’nde Yapılan Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Devir Teslim Töreni
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mahmut Ören Göreve Layık Görüldü

Trabzonspor’un Ziya Bey Tesisleri’nde gerçekleşen Divan Başkanlık Kurulu devir teslim töreninde konuşan Mahmut Ören, hafta sonu yapılan Divan Genel Kurulu’nun Trabzonspor camiasına yakışır bir şekilde büyük bir olgunluk ve centilmenlik içinde tamamlandığını belirterek kendisinin ve yönetiminin göreve layık görüldüğünü ifade etti.

‘Ben’ Değil ‘Biz’ Kazandı

Mahmut Ören, konuşmasında “Bu düzeyli yarışla kazanan ‘ben’ değil ‘biz’ olmuştur. Bu vesile ile değerli Divan Kurulu üyelerine teşekkürü borç biliriz. Devir teslim törenine geçmeden önce ilk teşekkürümü geçen dönem başkanlık görevini başarı ile tamamlayan Ali Sürmen başkana ve yönetici arkadaşlarına yapmak istiyorum.” dedi.

Hizmet Öncelikli

Ören, kendilerini tercih eden Divan Kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Görev süremizde önceliğimiz hizmet, ortak paydamız Trabzonspor olacaktır. Söz verdiğimiz üzere Trabzonspor’u en iyi şekilde temsil etmek ve kulübümüze hizmet için var gücümüzle çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Eski Başkan Ali Sürmen’in Veda Konuşması

Eski başkan Ali Sürmen, camiaya yakışır bir seçim sürecini tamamladıklarını belirterek, 2015’te başladığı görev sürecinin genel kurulla sona erdiğini ifade etti. Sürmen, Trabzonspor ve camia adına çok faydalı sonuçlar doğuracağını düşündüğünü belirtti.

Devir Teslim İşlemi

Konuşmaların ardından Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı’nda Kongre Divan Başkanlığı yapan avukat Hakan Orhan, Ören’e mazbatasını verdi. Sürmen ise Ören’e çiçek hediye etti. Divan Başkanlık Kurulu üyelerine de mazbataları verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.