DOLAR 32,3330 0.12%
EURO 34,7593 0.14%
ALTIN 2.397,500,19
BITCOIN 1978250-1,89%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş Yöneticisi Feyyaz Uçar Galatasaray Maçını Değerlendirdi
  • Görüş Haber
  • Spor
  • Beşiktaş Yöneticisi Feyyaz Uçar Galatasaray Maçını Değerlendirdi

Beşiktaş Yöneticisi Feyyaz Uçar Galatasaray Maçını Değerlendirdi

ABONE OL
Mart 4, 2024 11:03
Beşiktaş Yöneticisi Feyyaz Uçar Galatasaray Maçını Değerlendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Bugün Omuz Omuzaydık’ Yorumu

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, 1-0 kaybedilen Galatasaray maçında takımın iyi mücadele ettiğini ve iyi futbol oynadığını belirtti. Uçar, Tüpraş Stadyumu’nda oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, “Bugün omuz omuzaydık. Takım iyi mücadele etti ve iyi futbol oynadı. Ellerinden geleni yaptılar. Son vuruşlarda ve son paslarda daha dikkatli olabilseydik skor farklı olabilirdi.” dedi.

‘Sabah Bundan Daha Ağır Bir Tweet Silindi’ Eleştirisi

Uçar, maç sonrası Galatasaray’ın attığı tweeti eleştirerek, “Galatasaray yönetimi stadı terk etmemişken kulübün kurumsal olarak attığı tweeti gördük. Başkanımız, tweetin silinmesini istedi. Galatasaray yönetimi silineceğini söyledi ama hala tweet silinmedi. Sabah da bundan çok daha ağır bir tweet silindi.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

‘VAR Aleyhimize Var, Lehimize Yok’ Eleştirisi

Maçın hakemiyle ilgili de yorum yapan Uçar, “VAR bizim aleyhimize var, lehimize yok. Adil yönetim istiyoruz. Penaltı pozisyonunda rakip, Cenk’in formasına asılıyor ama VAR çağırmıyor. Kırmızı kart pozisyonunda sarı kart bile tartışılır. Rakip oyuncu, ufak bir temastan kendini yere atıyor. Kasti bir şey de yok. VAR’ın o pozisyona müdahale etmesi garip.” şeklinde konuştu.

‘Bırakın İyi Olan Kazansın’ Çağrısı

Uçar, Türk futbolunda rekabeti öldürmemek gerektiğini vurgulayarak, “Avrupa’da başarı için rekabet önemli. Her sene biri şampiyon oluyor zaten. Artık Avrupa’da bir şeyler yapalım. Onun da yolu rekabetten geçiyor.” ifadelerini kullandı.

Uçar ayrıca, federasyonun istifaya çağrılması ve Teknik Direktör Fernando Santos’un performansı hakkındaki görüşlerini de paylaştı. Ayrıca, hakem hatalarını incelemek için bir arkadaşlarının görevlendirildiğini ve rakiplerinin maçlarındaki hakem kararlarını incelendiklerini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.