DOLAR 32,6009 0.38%
EURO 34,8434 0.31%
ALTIN 2.492,080,32
BITCOIN %
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Youtube’da En Çok İzlenen Grup Cakıldaklar Kimdir?

Youtube’da En Çok İzlenen Grup Cakıldaklar Kimdir?

ABONE OL
Mart 28, 2022 19:43
Youtube’da En Çok İzlenen Grup Cakıldaklar Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Popüler bir Youtube kanalı olarak karşımıza çıkan Cakıldaklar, son dönemlerde fazlasıyla merak edilen kanallardan biridir. İnstagram’da da oldukça popüler olan Cakıldaklar üç kişilik bir gruptan oluşuyor. Aslen Avrupa Avusturya’da yaşayan Enes, Mikail ve Doğukan hazırladıkları video içerikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. 2016 yılından beri var olan Cakıldaklar kanalında eğlenceli ve komik video içerikleri paylaşarak izleyenleri güldürmeyi başarıyorlar. İki kardeş ve bir kuzenden oluşan bu eğlenceli ve samimi grup, sosyal medyada da oldukça beğeni alıyor.

Sadece Youtube üzerinde değil İnstagram hesaplarında da Cakıldaklar fazlasıyla dikkat çeken isimlerden oluyor. Her geçen gün büyüme gösteren Cakıldaklar, ilerleyen dönemlerde çok daha kaliteli içerikler üreteceklerini belirtiyor. Bu bağlamda Cakıldaklar genç ve eğlencenin nabzını yoklayan bir grup olarak bizleri karşılıyor.

Cakıldaklar Grup Üyeleri ve Asıl İşleri Nedir?

Cakıldaklar Youtube kanalı üç kişiden oluşmasıyla birlikte asıl grup üyelerinin kimler olduğu merak konusu. Büyümeye ve ünlenmeye devam eden Cakıldaklar bu bağlamda fazlasıyla merak ediliyor. Cakıldaklar grubunu oluşturmayı ilk planlayan isim ise Doğukan oluyor. İnsanları eğlendirmek için oluşturdukları Youtube’un yanı sıra araba mekaniği ile ilgileniyor. Grubun bir diğer eğlenceli ismi olan Mikail ise perakendecilik ile uğraşıyor. Cakıldaklar grubunda yer alan Enes de mobilya mağazasında satış ve danışmanlık çalışmaları sürdürüyor. Tüm bu meslekleriyle beraber Cakıldaklar Youtube üzerinden de var olmaya devam ediyor.

Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UC3Y2dezPtXVEu8SiSHqNGWw

Instagram Adresi: https://www.instagram.com/cakildaklar_official/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.