DOLAR 32,3480 0.29%
EURO 35,1001 -0.12%
ALTIN 2.308,121,36
BITCOIN 22886123,32%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YERLİ HAVLU TAKİP SİSTEMİ HAVLUMAT ALMANYA

YERLİ HAVLU TAKİP SİSTEMİ HAVLUMAT ALMANYA

İki yıllık aranın ardından Almanya’nın Köln şehrinde 7-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek dünyanın en büyük fitness ve sağlık fuarı FIBO’da, yerli yazılım şirketi Senkron Yazılım 2 global markasıyla yer alıyor. 4 gün boyunca sürecek fuarda, Senkron Yazılım tarafından geliştirilen fitness yönetim yazılımı Lapis ve para kazandıran havlu takip sistemi Havlumat sergileniyor.

ABONE OL
Nisan 8, 2022 09:04
YERLİ HAVLU TAKİP SİSTEMİ HAVLUMAT ALMANYA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YERLİ HAVLU TAKİP SİSTEMİ HAVLUMAT ALMANYA’DAKİ

FITNESS VE SPOR FUARI FIBO’DA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Dünyanın en büyük fitness, sağlık ve spor fuarı FIBO, 7-10 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açıyor. İki yıllık aranın ardından Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleşecek fuarda, sektörün önde gelen firmaları boy gösteriyor. 4 gün boyunca sürecek fuarda, Senkron Yazılım tarafından geliştirilen 2 global marka fitness yönetim yazılımı Lapis ve para kazandıran havlu takip sistemi Havlumat sergileniyor.

Dünyanın Havlusu, Yerli Havlu Takip Sistemi Havlumat’a Emanet

Her yıl fitness salonlarından otellere kadar misafir ve üyelerine havlu temini sağlayan firmalar, kaybolan ya da çalınan havlular nedeniyle milyon dolarlara varan maddi kayıplar yaşıyor. Fuarda lansmanı gerçekleşen ve katılımcılar tarafından büyük ilgi gören para kazandıran havlu takip sistemi Havlumat, fitness, spa, yoga salonları ve otellerdeki havlu operasyonlarının otomatikleşmesini sağlıyor. Senkron Yazılım tarafından geliştirilen Havlumat, misafire tanımlanan havlunun takibini tesis açısından kolaylaştırıp havlu kullanımının kontrol edilmesini sağlıyor. Havlu kayıplarının %100 önüne geçerken, aynı zamanda tesisler için günümüz koşullarında hijyen konforu da sunuyor. Diğer taraftan Havlumat’ı kullanan tesisler, bu iş için ayrıca personel istihdam etmelerine gerek kalmadığından, istihdam tarafında da tasarruf etmiş oluyor.

15 Ülkede 400’ü Aşkın Kulüpte Lapis Kullanılıyor

FIBO Fuar’ında sergilenen Senkron Yazılım’ın diğer global markası Lapis, 15 ülkede 400’ü aşkın kulüpte aktif olarak kullanılıyor. Spor salonu ve spa yönetim yazılımı Lapis, işletmecilerin ve üyelerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte geniş kapsamlı hizmet veriyor. Spor salonları, spa, golf tesisleri, su parkları, stüdyo ve diğer sosyal alanlarda kullanılan rezervasyon, biletleme, geçiş kontrol ve POS hizmetleri Lapis ile sunuluyor. Ön büro yazılımları ile bütünleşik çalışan sistemler ile otel misafirlerinin ve dış müşterilerin bu alanlardaki aktivitelerinin takibini yapmak daha kolay hale geliyor.

“Yerli Yazılım Ekosistemini Global Arenada Büyütmeye Devam Edeceğiz”

Dünyanın en büyük fitness ve sağlık fuarı FIBO’ya 2 global markasıyla katılan Senkron Yazılım’ın CEO’su Erdal Özkan, “Sektörün önde gelen şirketleri yazılım ve donanım çözümlerimize oldukça ilgi gösteriyor. Türkiye’den çıkan bir yazılım şirketi olarak dikey sektörler için geliştirdiğimiz yazılım ve donanım çözümlerimize gösterilen ilgiden dolayı son derece mutluyuz. Türkiye son yıllarda kaynağında girişimcilik ve yazılım bulunan birçok unicorn çıkarttı ve bu da yazılım sektörünün gelişimini ve sektöre yönelik ilgiyi büyük oranda artırdı. Biz de Senkron Yazılım olarak uluslararası fuarlarda boy göstermeye, geliştirdiğimiz yazılım ve donanım çözümlerini global şirketlerin beğenisine sunarak ülkemizdeki yazılım sektörünün gelişmesine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.” ifadelerinde bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.