DOLAR 32,3297 0.24%
EURO 35,0672 -0.18%
ALTIN 2.296,160,83
BITCOIN 22832300,63%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yenmak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı

Yenmak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı

ABONE OL
Mart 9, 2022 08:32
Yenmak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde de kadına verdiği önem ve değer ile Her zaman ön planda olmayı başaran Yenmak 8 Mart Dünya Kadınlar gününde bu özel günün anlam ve önemine dikkat çekiyor.

Yenmak Genel Müdürü Erdoğan Kahvecioğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili yapmış olduğu açıklamada firma olarak kadınların Hayatın her alanında güçlü bir şekilde var olabilmesi için farklı birçok sosyal sorumluluk projesinde baş rol oynadıklarını anlatıyor. Yenmak firma bünyesinde  farklı kademelerde görev alan tüm kadınlar ile birlikte dünya kadınlarının hak etmiş olduğu saygın mertebeye ulaşabilmesi için üstlerine düşen tüm görevi layığı ile yerine getirdiklerini ifade ediyor. Demokratik bir toplumun en önemli göstergelerinden birisi olan kadınlara verilen eşit hakları destekleyen çalışmaları ile kadınları el üstünde tutmanın en önemli görevlerinden birisi olduğundan bahsediyor.

Bugün bir dünya markası olan Yenmak firması bu güçlü yapıya ulaşırken firma bünyesinde çalışan kadınların her zaman çok büyük bir payı olduğunu biliyor. Kadınların sahip oldukları haklara erişebilmeleri için Yenmak bünyesinde farklı birçok kademede kadınların temsil gücüne yer veriliyor. Böylelikle her geçen gün kadınların güçlendirilmesi adına gereken tüm sorumlulukları yerine getiriyor.

Yenmak Genel Müdürü Erdoğan Kahvecioğlu kadınların bir gün değil her gün sahip oldukları değeri görebilmeleri için onlarla birlikte bu mücadele içerisinde var güçleri ile yer alacaklarını iletiyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.