DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2062453-0,33%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü Genç Girişimci ve Sosyal Medya Uzmanı Baran Ayvaz Kimdir ?

Ünlü Genç Girişimci ve Sosyal Medya Uzmanı Baran Ayvaz Kimdir ?

ABONE OL
Eylül 28, 2022 13:45
Ünlü Genç Girişimci ve Sosyal Medya Uzmanı Baran Ayvaz Kimdir ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu aralar adından sıkça bahsettiren, bir çok ünlünün ve vatandaşın sıkıntılarına çözüm olan genç sosyal medya uzmanı Baran Ayvaz kimdir ?

9 Nisan Elazığ doğumlu olan 17 yaşında olan Ayvaz hayatından şöyle bahsediyor :

Ufaklıktan belli bilgisayarla sık sık uğraşırdım. Oyunlar, Google gibi benzeri uygulama ve yazılım blokları aklımı çeler ve beni cezbederdi. 2016 senesinde Instagram ve Facebook kullanmaya başladım. 2018 e kadar pek aktif olmasada kullanıyordum. 2018 Haziran aylarında nerdeyse herkesin hesabı kapatılmaya başladı benimkide dahil.

Aklıma gerçekten takılmaya başlamıştı ve kendi hesabımı açmaya uğraşarak başladım.

4 gün uğraşın sonunda kendi hesabımı açtım, etrafımda hesabı kapanan arkadaşlarımın hesaplarınıda açtım sonraki süreçte.

Sonra artık herkes hesabını açmam için beni arıyordu ve bende bunun ticarete dökülebileceğini düşündüm. O zaman piyasanın gerçekten içinde olan benden önce yapan Kasım, Mevlüt Açık, Erkan Gündüzalp gibi isimlerin yaptığı çalışmaları örnek aldım nasıl yapıyorlar diye araştırmaya başladım bu süreçte kendilerinin bazılarıyla görüşüp destek alma şansımda oldu.

Sonra bir şekilde ilk adımı attım fakat ilerleyen süreçte sadece hesap açarak birşey olmayacağını fark ettim ve artık başka şeylerde öğrenmeliydim deneme yanılma yoluyla mavi tik, bazı kişilerin hesaplarını taklid eden hesapları kapatma gibi eylemlere döktüm işimi.

Artık büyümüştüm adım sıkça duyulmaya başladı. Kitlem büyüdü artık ünlülerle çalışmaya başladım. Sonra Instagram Partnerliğini aldım.

Diğer platformlarada atıldık. Bu şekilde büyüme 2021 Kasım ayında başlayan Baran Media 2022 Ağustos sonunda 1 Milyon Tl ciro yaptı. Bu yolda bana çoğu arkadaşım desteklerini sundu. Fatih Yaşar, Emre Yamanel, Miraç Şimşek, Numan Furkan Gökmen, Berat Sertkaya, Muhammed Dağdöğen, Yusuf Albayrak gibi bir çok isim hep yanımda oldu. Tabiki her başaranın olduğu gibi bazıları benimde kuyumu kazmaya çalıştı fakat fayda etmedi.

Yeni bir proje hazırlığındayım şuan ayrıca

E- ticaret ilerinin en büyük meslekleri arasında ilerliyor bu yolda yakın süreçte büyük bir şirket açıp Türkiye’de dropshipping ve arbitiraj gibi kelimeleri gerçek anlamda tanıtmak istiyorum. Aynı zamanda sadece bunla kalmayı BTC üzerine kurulu bir ödeme yazılımı ve daha bir çok projenin alt tabanları şuanda hazırlanıyor.

Bizde Baran Ayvaz’ a bu yolunda başarılar dileriz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.