DOLAR 32,5940 0.36%
EURO 34,8580 0.34%
ALTIN 2.507,610,95
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rap müziğin yeni sesi: Kejoo Beats

Rap müziğin yeni sesi: Kejoo Beats

ABONE OL
Aralık 26, 2021 11:04
Rap müziğin yeni sesi: Kejoo Beats
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kejoo Beats farklı tarzı ve özgün müziğiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Youtube’da 110 bin takipçi sayısına ulaşan genç müzisyen, Spotify da ise en çok dinlenen müzisyenler arasına katıldı. Rüya albümünü yayınlayan Kejoo Beats aynı zamanda farklı sanatçılarla ortak çalışmalara imza atıyor.

2020 ve 2021 yılları arasındaki müzik üretimi ile verimli bir dönemi geride bırakan Kejoo Beats, hayran kitlesini her geçen gün büyütmeye devam ediyor. Rüya albümünün yakaladığı başarıyı sosyal medyadaki takipçi sayısının artması ile taçlandıran genç müzisyen, 1998 yılında Iğdır’da dünyaya geldi. 2010 yılından itibaren ise profesyonel olarak müzik kariyerine başladı. Kürt kökenli sanatçı müziğin evrensel bir dili olduğuna inanıyor. Kejoo Beats’ın Rüya albümü Apple Music, Outnow on Spotify ve Deezer Platforms üzerinden yayınlandı. Ayrıca, 110 bin abone sayısına ulaştığı Youtube hesabı üzerinden de eserlerinin paylaşımını gerçekleştiriyor. Prodüktör olarak en büyük hayalini de gerçekleştiren Kejoo Beats, Drum paketini ise Ekim ayı içerisinde yayınladı. Kürt ve Türk müziğinin harmanlandığı, agresif ses öğelerinin yer aldığı Drum paketi müziğin özel bir harmanı olarak karşımıza çıkıyor.

Geçmişten günümüze harmanlanan müzik şöleni

Kejoo Beats tarafından yayınlanan müzik eserlerinin en dikkat çeken yanı özel bir sounda sahip olması. Rüya albümü içerisinde yer alan Gülüm, Anlatamıyorum, Yargı, Barak, Ogit gibi eserlerin yanı sıra ana dilinde de eserler üretiyor. Özellikle Keleş serisi müzik severlerden tam not almayı başardı. Keleş 4 isimli eseri Youtube’da 5 milyon izlenme barajını geçti. Yare isimli şarkı ise 6 milyon izlenme oranına ulaştı. Kejoo Beats müziği tek yönlü olarak ele almıyor. Müziğin hayat şekli ile doğru orantılı olarak şekillendiğine inanan sanatçı, tarzıyla da dikkat çekiyor. Kejoo Beats için özel olarak hazırlanan tişört ve sweatshirt ürünleri de satışa çıkarıldı. Red mask ürünleri ise yoğun ilgi gördü. İsmail YK ile birlikte hazırladığı Ayrılmam şarkısı ise farklı tarzıyla öne çıktı.

https://www.instagram.com/kejoobeats/

https://www.youtube.com/c/KejooBeats

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.