DOLAR 32,5163 -0.08%
EURO 34,9767 0.37%
ALTIN 2.435,430,52
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Modifiye Araçlara Yeni Bir Renk Getiren Hasan Yalçuva 

Modifiye Araçlara Yeni Bir Renk Getiren Hasan Yalçuva 

ABONE OL
Şubat 5, 2022 10:58
Modifiye Araçlara Yeni Bir Renk Getiren Hasan Yalçuva 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya fenomeni olarak da tanıdığımız Hasan Yalçuva, uluslararası konjonktürde araç modifiyesi alanında kendini kanıtlamış hayırsever bir iş adamı.

Araç modifiyesi kendi alanında detaylı incelenmesi gereken ve profesyonel bir vizyonla yürütülmesi gereken markalaşmayı hedefleyen bir iş dalı.

Daha çok genç yaşlarda arabalar konusunda kendini geliştirmek için ciddi çalışmalar yapmış olan Yalçuva, bugün kendi markasıyla dünya çapında sektöre renk getiren biri.

Birbirinden farklı dizaynlara sahip ve eşi benzeri olmayan arabalar sahiplerine ulaşıyor.

Başarıların Yanı Sıra Yardımsever Kişilik

Modifiye arabalarıyla markalaşarak, her zevke hitap eden modifiye arabaları sevenlerine sunan Hasan Yalçuva, yine kendi tasarım arabalarıyla engelli dostlarımıza destek olmak için mesafe gözetmeksizin Türkiye’yi dolaşıyor.

Engelli dostlarımızın yaşamlarına renk katmak ve onların motivasyonlarını yükseltmek adına Türkiye’yi gezen Yalçuva, sosyal medyadan elde edilen gelirleri de, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

Sesini duyuramayanların sesi olmayı kendine bir görev bilen Hasan Yalçuva, hayırsever yönüyle de herkese örnek olmaya devam ediyor.

Birbirinden farklı Tasarımları Sektöre Sunuyor

Özellikle Türkiye’deki araç modifikasyonu sektörüne bambaşka bir bakış açısı getiren Hasan Yalçuva, dinamik ekibiyle birbirinden renkli modifiye arabaları sevenleriyle buluşturuyor.

Taze ve dinamik vizyonuyla sektörde global bir atılım yapan Hasan Yalçuva, katıldığı yarışma ve fuarlarda peşi sıra başarılar kazanmaya ve ödüller almaya devam ediyor.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/hasan.yalcuva/

TikTok adresi: https://www.tiktok.com/@hasanyalcuva

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.