DOLAR 32,5506 0%
EURO 34,8421 -0.09%
ALTIN 2.438,640,37
BITCOIN %
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

<strong>Miniklere Karne Hediyeleri FLO’dan!</strong>

Miniklere Karne Hediyeleri FLO’dan!

Yoğun geçen bir eğitim-öğretim yılının ardından minikler karne heyecanını FLO’nun birbirinden trend modelleri ile kutluyor! Çocuklarınızı hem sevindirmek hem de tatil boyunca rahat ettirmek istiyorsanız FLO çocuk koleksiyonu tam size göre!

ABONE OL
Haziran 7, 2022 12:59
<strong>Miniklere Karne Hediyeleri FLO’dan!</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karne gününün vazgeçilmez sembollerinden biri çocukların heyecanla beklediği hediyeler… Bu yaz FLO çocuk koleksiyonu ile miniklerin adımlarına neşe katacak ayakkabılar ve tarzlarına uygun çantalar karne sevincine ortak olacak. Babetler, sneakerlar, rengârenk sandaletler, tatillerin vazgeçilmezi olan terlikler, ayakkabılar ile uyumlu çantalar ve daha birçok alternatif FLO çocuk koleksiyonunda karşımıza çıkıyor. Spiderman, Frozen, Lol, Mickey Mouse, Avengers, Winx ve Kral Şakir gibi fantastik dünyanın en göz alıcı kahramanlarının yer aldığı modeller de hem kız hem de erkek çocuk koleksiyonun gözdeleri arasında yer alıyor.

Parlak ve canlı tonların yer aldığı kız çocuk koleksiyonu; renkli sneakerlar, ayağı kavrayan sandaletler ve fiyonk detaylı babetler ile yaz ayında adımlara renk katıyor. Tütülü elbise, tayt, tişört, etek ve daha birçok kombin ile uyum yakalayacak modeller fantastik dünyanın en göz alıcı kahramanlarının yer aldığı detaylar ile harmanlanarak miniklerin yüzlerini gülümsetiyor. Kombinlere renk katacak unicorn detaylı sırt ve el çantaları ise miniklerin sevdiği eşyalarını toparlayarak yanında taşımalarını sağlıyor. Sportif ve trendy detaylarla dikkat çeken erkek çocuk koleksiyonunda yaz aylarının her daim modası olan terlikler, sandaletler ve sneakarlar çocukların rahat adım atmasını sağlayan birbirinden sevimli model alternatifleriyle öne çıkıyor. Günlük hayatta, tatilde, hafta sonu yürüyüşlerinde ve daha birçok alanda miniklerin enerjileriyle uyum yakalayacak ayakkabılar karne hediyesi alternatifi olarak FLO’da ebeveynleri bekliyor!

FLO’nun İlkbahar/Yaz Çocuk Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için ve çocuğunuz için en ideal hediyeyi seçebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.