DOLAR 32,3278 0.23%
EURO 35,1117 -0.07%
ALTIN 2.299,700,99
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kış sporlarının vazgeçilmez aksesuarları: “Güneş Gözlükleri”

Kış sporlarının vazgeçilmez aksesuarları: “Güneş Gözlükleri”

ABONE OL
Ocak 5, 2023 09:35
Kış sporlarının vazgeçilmez aksesuarları: “Güneş Gözlükleri”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atasun Optik, kış sporları tutkunlarına güneşin yaydığı zararlı UV ışınlarından korunmanın yanı sıra kullanım rahatlığı da sunan çok sayıda güneş gözlüğü seçeneği sunuyor.

Özellikle kış aylarında spor yaparken hem tarzına özen gösteren hem de konforunu düşünenlerin ilk tercihi arasında polarize camlı güneş gözlükleri yer alıyor. Atasun Optik’te pek çok farklı marka ve modeli bulunan polarize camlı güneş gözlükleri, güneşin zararlı etkilerinden korunmaya yardımcı olma özelliği taşıyor. Bunun yanı sıra kış güneşinden kaynaklanan kar ve su yüzeylerindeki rahatsız edici parlamaların azalmasına da olanak sağlıyor.

 Kış sporlarının keyfini güneş gözlüğünüzle sürün

Yürüyüşten bisiklet binmeye, dağcılıktan kayağa kadar pek çok spor sırasında kullanılabilecek güneş gözlüklerinde Inesta Polarized markasının modelleri konforlu bir görüş sunuyor. Her dönemin modasına uygun olabilecek seçenekleriyle öne çıkan Armani Exchange ve Ray-Ban markalarının güneş gözlükleri, kış aylarının da olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Oakley markasının güneş gözlükleri ise özgün tasarımlarıyla öne çıkıyor.

Spor yaparken hem iyi görüşten hem de iyi görünmekten vazgeçmeyenler için kış aylarında yanlarından eksik etmeyeceği dünyaca ünlü pek çok markanın güneş gözlüklerine Türkiye’nin dört bir yanındaki Atasun Optik’lerden, http://www.atasunoptik.com.tr’den ve Atasun Optik mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.