DOLAR 32,2020 0.06%
EURO 35,0197 0.07%
ALTIN 2.504,49-0,22
BITCOIN 22862885,71%
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbulspor’dan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e Sert Açıklama
  • Görüş Haber
  • Spor
  • İstanbulspor’dan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e Sert Açıklama

İstanbulspor’dan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e Sert Açıklama

ABONE OL
Mayıs 1, 2024 11:07
İstanbulspor’dan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e Sert Açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbulspor, Dursun Özbek’e Tepki Gösterdi

İstanbulspor, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e sert bir açıklamada bulundu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, TFF Başkanının Genel Kurul tarihini Haziran ayı başına almaması eleştirildi.

İstanbulspor’un Açıklaması

İstanbulspor’un yaptığı açıklamada, “Şimdi TFF Başkanının Genel Kurul tarihini Haziran ayı başına almaması nedeniyle SENİN SÖZÜN DE YERE DÜŞMÜŞKEN; bizlere verdiğin imza sözünü tutmanı bekliyor ve artık sana verdiği sözlerin dahi arkasında durmayan ve zavallı bahanelere sığınan TFF Başkanını hiçbir ortamda sahiplenmeni istemiyoruz Dursun Abi.” denildi.

Hatırlatma ve İstem

İstanbulspor, 16 Nisan 2024 tarihli Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı toplantısındaki sözlerini hatırlatırken, Türk futbolunun geleceği için gereken adımların atılması gerektiğinin altını çizdi. Kulüp, Dursun Özbek’ten verdiği sözleri tutarak sorumluluklarını yerine getirmesini beklediğini vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.