DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21715150,29%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Finalde!

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Finalde!

ABONE OL
Mayıs 9, 2024 11:09
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Finalde!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uğurcan Çakır: “Finalde Olmak Mutluluk Verici”

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında VavaCars Fatih Karagümrük’ü deplasmanda 4-0 yenerek finale yükseldi. Maç sonrası kaptan Uğurcan Çakır, kötü bir sezon geçirmelerine rağmen finalde olmanın mutluluk verici olduğunu belirtti.

İlk Yarıda Aceleci Davranmadık

Uğurcan Çakır, maçın ardından yaptığı açıklamada, Trabzon’da 3-2 kazandıkları ilk maçın avantajıyla rahat oynadıklarını ve ikinci yarıda gelen gollerle net bir skorla galip geldiklerini ifade etti. İyi bir sezon geçirmediklerini ancak finalde olmanın mutluluk verici olduğunu vurguladı.

“Hocanın Türkiye Kupası Eksiği”

Çakır, Beşiktaş ile finalde karşılaşacaklarını ve kupayı kazanmak istediklerini belirterek, “Abdullah hoca ile birlikte bu kupayı 10. kez kazanmak istiyoruz. Finalde Beşiktaş’a karşı kupayı almak istiyoruz.” dedi. Hocanın Trabzonspor’da henüz kazanamadığı Türkiye Kupası’nı almak istediklerini de sözlerine ekledi.

Futbolcular Olarak En Yüksek Performansı Vermeye Çalışıyoruz

Uğurcan Çakır, futbolda iniş ve çıkışların her zaman olduğunu belirterek, “Finale kaldık, mutluyuz. Finali kazanmak istiyoruz. Taraftarlara da teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Çakır, uzun zamandır sahadaki taraftar desteğinin önemini vurgulayarak, finalde taraftarlar olmadan konsantre olmanın zorluğunu da dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.