DOLAR 32,5343 -0.06%
EURO 34,9100 0%
ALTIN 2.429,510,00
BITCOIN 2161277-0,50%
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

<strong>İş Adamı Selami Akay’dan Dev Yatırım Projeleri</strong>

İş Adamı Selami Akay’dan Dev Yatırım Projeleri

Bir ülkenin ekonomik anlamda gelişmesi için o ülkenin yetişmiş iş insanlarına ihtiyaçları vardır. Bir iş insanı ne kadar kabiliyetli olursa ülke ve toplumda o kadar gelişmiş bir düzeye erişecektir.

ABONE OL
Temmuz 5, 2022 08:41
<strong>İş Adamı Selami Akay’dan Dev Yatırım Projeleri</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir ülkenin ekonomik anlamda gelişmesi için o ülkenin yetişmiş iş insanlarına ihtiyaçları vardır. Bir iş insanı ne kadar kabiliyetli olursa ülke ve toplumda o kadar gelişmiş bir düzeye erişecektir. Bu alanda çalışmalar yapan ünlü iş insanı Selami Akay, geçtiğimiz hafta yapmış olduğu dernek toplantısında görüşlerini açıkladı. Gençlere çok değerli nasihatler sunan ünlü iş insanın Türkiye’nin adını da altına harflerle dünya ülkelerine yazdırıyor.

Böylelikle başarılarının arkasında duran ünlü iş adamı çalışma yapılan alanlarda başarı sıralamanın yeni ufuklara yelken açmak ile ilgili olacağından söz etti. https://www.instagram.com/no_limit_salami/ linkinde çalışma ve özel hayatı ile ilgili bilgiler yayınlayan Selami Akay, gençlerinin kendisini takip etmesinin bu alan da çok önemli olduğunu da belirtti.

Yatırımcı Selami Akay’ın Hedef Ve Projeleri Gençlere Örnek Oluyor 

Türkiye’de ve Avrupa ülkelerinde farklı konseptlerle hazırlanan oteller zincirinin sahibi olan Selami Akay, aynı zamanda yatırım dünyasında da kendini kanıtlıyor. Avrupa’da iş adamları arasında bir numaralı faaliyetlere imza atan Akay, gençlerin de başarılı olması için çalışma standartlarına ve ideolojilerine özen göstermeleri gerektiğini belirtiyor. Ülkemizde halen aktif olarak çalışmalar yapan Akay, otellerinde milyonlarca gence iş imkânı sunarken aynı zamanda başarılı olanlar arasından seçimlerde yapıyor.

Gelişmenin ekonomik anlamdaki güçle ilgili olacağından da söz eden Akay, yeni projeleri ile çok kısa sürede yeniden karşımıza çıkacağı benziyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.