DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050115-2,31%
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hanzade Doğan: “Adil Rekabet Ortamı Sağlanmalı”

Hanzade Doğan: “Adil Rekabet Ortamı Sağlanmalı”

ABONE OL
Mart 2, 2024 17:00
Hanzade Doğan: “Adil Rekabet Ortamı Sağlanmalı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan’dan Önemli Açıklamalar

Hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan, Antalya Diplomasi Forumu’ndaki oturumda önemli açıklamalarda bulundu. Doğan, ulusal ve uluslararası düzeyde adil bir rekabet ortamının sağlanması gerektiğini vurguladı.

Uluslararası Ticaret ve Karşılıklı Bağımlılık Oturumu

Hepsiburada’nın ana destekçisi olduğu Antalya Diplomasi Forumu’nun 2. gününde düzenlenen oturumda, ‘Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık’ extrabet konusu ele alındı. Oturuma birçok ülkenin yetkilisi ve Hepsiburada Kurucusu Hanzade Doğan da katıldı.

Hanzade Doğan’ın Ticaret ve Teknoloji Üzerine Değerlendirmeleri

Doğan, uluslararası ticaretin dünya genelinde birçok konunun üstesinden gelebileceğini belirtirken, teknolojinin ve yenilikçiliğin önemine dikkat çekti. Geleneksel ticaretin yerini yazılım ve teknolojik ürünlerin alması gerektiğini söyleyen Doğan, yapay zeka gibi extrabet giriş yeniliklerin altın çağımıza ulaşmamızı sağlayabileceğini ifade etti.

Teknolojinin Küresel Refah İçin Önemi

Hanzade Doğan, gelecekte umudun teknolojide yattığını belirterek, teknolojinin tüm ülkeler için erişilebilir olması gerektiğini savundu. Büyük teknoloji şirketlerinin, küresel refah için risk oluşturabileceğini ve adil bir paylaşımın sağlanması gerektiğini vurguladı.

Doğan, büyük teknoloji şirketlerinin tekeline karşı çıkarak, extrabet twitter eşit şartlar altında refahın paylaşılması gerektiğini belirtti. Sorumlu teknoloji uygulamalarının küresel ticaret, büyüme ve barış için temel olacağını ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.