DOLAR 32,5633 0.22%
EURO 34,9752 -0.06%
ALTIN 2.442,580,28
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Erdoğan’a ‘çocuklarının ömrünü veren’ başkan yeniden aday

Erdoğan’a ‘çocuklarının ömrünü veren’ başkan yeniden aday

ABONE OL
Ocak 26, 2021 11:02
Erdoğan’a ‘çocuklarının ömrünü veren’ başkan yeniden aday
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP Çorum Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, yeniden aday olduğunu açıkladı.

Demir, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin”demiş, Erdoğan’da, “Haşa, Rabbim inşallah onları gayet iyi bir şekilde yetiştirmeyi sizlere, bizlere nasip etsin” yanıtını vermişti.

İl Genel Merkezi tarafından alınan kararla 8 Şubat tarihinde AKP Çorum İl Kongresi düzenlenecek.

Cumhuriyet’in haberine göre, henüz yer bilgisinin açıklanmadığı kongrede aday olduğunu açıklayan Demir, “Genel merkezimizin ve İl Başkanımızın da onayıyla 8 Şubat’taki kongrede yeniden adayım. Önümüzdeki 3 yıl boyunca hizmetimize devam edeceğiz inşallah” dedi.

NE OLMUŞTU?

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın il ve belediye başkanlarıyla geçtiğimiz yıl yaptığı video konferans toplantısında, Çorum AKP Kadın Kolları Başkanı ve AKP Belediye Meclis üyesi Meryem Demir, Erdoğan’a hitaben, “İnsan kendi ömründen vazgeçebilir ama bazen diyorum ki, çocuklarımın ömründen alsın size versin. Çünkü bu ülke için o kadar önemlisiniz” dedi.

Demir’in bu sözlerine yanıt veren Erdoğan, “Haşa, Rabbim inşallah onları gayet iyi bir şekilde yetiştirmeyi sizlere, bizlere nasip etsin” yanıtını vermişti.

Erdoğan’ın il ve belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıya Çorum’da AKP İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günal, AKP Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur katılmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.