DOLAR 32,4043 0.15%
EURO 35,1137 -0.09%
ALTIN 2.322,560,16
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Berlin’de Turbo Entsorgung Yıkım Hizmetleri

Berlin’de Turbo Entsorgung Yıkım Hizmetleri

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:23
Berlin’de Turbo Entsorgung Yıkım Hizmetleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Turbo Entsorgung, Berlin’de bulunan bir yıkım ve çevre hizmetleri şirketidir. Deneyimleri ve Maliyetleri için okumaya devam edin. 30 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteriyorlar ve Almanya’daki en itibarlı şirketlerden biri. Birçok işletme ve bireyin eski binaları yıkmasına ve çevrelerini iyileştirmesine yardımcı oldular.

Turbo Entsorgung, Berlin’de bir yıkım ve çevre hizmetleri şirketidir.

Turbo Entsorgung, Berlin’de uzun bir geçmişi olan bir yıkım ve çevre hizmeti şirketidir. 1990’ların başında, belirli bir misyona adanmış küçük bir aile şirketiydi. İlk nesil sahipleri şirketi büyüttü ve yıkım ve söküm sektörüne doğru genişledi. Bugün Turbo Entsorgung, Alman yıkım ve çevre hizmetleri endüstrisinde lider bir isimdir.

Turbo Entsorgung’nın başarısı, sunduğu yüksek hizmet standardının bir kanıtıdır. Yıkım hizmetleri arasında endüstriyel tesis hizmetten çıkarma, saha hazırlama ve yıkım yer almaktadır. Yedi bölge müdürlüğü ve 600’den fazla çalışanı var. Arazileri geri dönüştürme ve yeni inşaatların önünü açma konusunda bir geçmişleri var.

yıkım maliyetleri

Berlin’de bir binayı yıkmak istiyorsanız, en iyi yol bir yıkım müteahhidi tutmaktır. Bu profesyoneller yıkım işleri, toprak işleri ve moloz kaldırma konularında uzmanlaşmıştır. Hatta bazıları inşaat malzemelerinde geri dönüşüm ve ticaret sunuyor. Ekipleri ayrıca planlama aşamasından molozların bertarafına kadar sürecin tüm yönlerini ele alabilir.

Yıkım işi söz konusu olduğunda, nihai maliyetinizi etkileyebilecek birkaç faktör vardır. Öncelikle, mülkü yıkmak mı yoksa modernize etmek mi istediğinize karar vermelisiniz. Binayı yıkmak istiyorsanız, projenin maliyetlerinin sonuçlara değip değmeyeceğini belirlemeniz gerekir. Yenileme veya yıkım maliyetleri binanın kılavuz değerinden önemli ölçüde düşükse, yıkım daha iyi bir seçenek olabilir.

Ayrıca yıkım izinleri için gereken para miktarını da göz önünde bulundurmalısınız. Bunların maliyeti 600 milyon Euro’ya kadar çıkabilir. Tehlikeli sayılan bir binayı yıkacaksanız bu durum maliyetlerin artmasına neden olacaktır. Atık miktarına bağlı olarak, bertaraf ücreti de ödemeniz gerekebilir.

Alman yıkım müteahhitlerinin deneyimi

21. Yıkım Konvansiyonu 6-7 Mart 2015 tarihleri ​​arasında Berlin’de gerçekleştirilecek. Alman Yıkım Derneği etkinlikte endüstriyi temsil edecek, üyelerini güncelleyecek ve üyelerinin pratik deneyimlerinin ekonomik ve politik kararlarda dikkate alınmasını sağlayacak. . Bu konferans, sahadaki yıkım müteahhitlerinden haber almak için eşsiz bir fırsat sağlayacaktır.

Indico ve Turbo Entsorgung yıkım şirketleri, Berlin’deki Deutsche Post’un şehir merkezinde bir dönüm noktası olan genel merkezinin yıkımını tamamlamak için birlikte çalıştı. Ana görevleri, alan üzerindeki etkiyi en aza indirirken binayı yıkmaktı. Bu tarihi binanın yıkımı, hem müteahhitler hem de çevredeki mahalle için benzersiz bir zorluk oluşturdu.

Eski Doğu Almanya parlamento binasının yıkılması Berlin’de tartışmalı bir konu. Bu bina aslen başkentin parlamentosu olarak kullanılıyordu. Ancak Komünist yetkililer onu yıktı ve giderek artan sayıda genç Berlinli onu kurtarmak için protestolar düzenliyor. Almanya’da artık bertarafı ve benzeri bir konuda hizmet almak isterseniz Turbo Atık bertarıf sitesinden https://turbo-entsorgung.de/ detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.