DOLAR 32,5713 -0.01%
EURO 34,8893 0.01%
ALTIN 2.430,110,02
BITCOIN 2162113-0,76%
İstanbul
21°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

<strong>BEEFULL İLE İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ HER AN ENERJİ SİZİNLE</strong>

BEEFULL İLE İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ HER AN ENERJİ SİZİNLE

ABONE OL
Nisan 26, 2022 08:17
<strong>BEEFULL İLE İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ HER AN ENERJİ SİZİNLE</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paylaşımlı enerji ağı beefull, hayatın her alanında ihtiyaç duyulan teknolojik ürünler için yarattığı enerji ağı ile günlük hayatı kolaylaştırırken; daha az bireysel tüketim, daha az atık, daha az karbon ayak izi ve daha sürdürülebilir bir gelecek için ürünlerini tasarlıyor.

beefull’un kurucu ortaklarından Alper Terciyanlı yaptığı açıklamada beefull’un doğuş hikayesini anlatı. beefull’un hayata geçmesinin enerjiye erişimin dijitalleştirilmesi, kolaylaştırılması ve çevreye duyarlı hale gelmesi düzleminde gerçekleştiğini söyleyen Terciyanlı “Günümüzde mobil cihazlarımız üzerinden birçok hizmete kolayca erişebildiğimiz gibi, enerjiye erişimin de mobilleştirilmesi ve hatta daha paylaşımlı hale gelmesinin önemli bir ihtiyaca dönüştüğünü fark ettik” açıklamasıyla değişen ve gelişen teknolojilerin yeni ihtiyaçları doğurduğunun altını çizdi. 

Geleceğin enerji sistemi beefull’da

beefull’un ana fikrinin paylaşımlı enerji ağı olduğunu belirten Alper Terciyanlı “İnsanlar bir yerden bir yere gitmek için her bir adımda karşımıza çıkan scooter’lardan kiralayabiliyorsa; neden gün içerisinde cep telefonlarının/tabletlerinin veya elektrikli araçlarının şarj ihtiyaçlarını “paylaşımlı” istasyonlar/cihazlar üzerinden yapamasınlar veya kamp alanlarında, pazar yerlerinde, panayır alanlarında elektrik enerjisine ihtiyaç duyduklarında etraflarındaki paylaşımlı prizler ile neden bu gereksinimlerini zahmetsizce sağlayamasınlar diye düşündük” dedi. Fikirlerini daha da besleyen ve dört elle sarılmalarını sağlayan noktanın ise elektrikli araçların, tahminlerden çok daha kısa bir sürede dünyada önemli bir yer edineceğine dair inançları olduğunu söyleyen Terciyanlı “Bu fikrin, gerek bugüne kadar geliştirdiğimiz tüm ürünlerde temel motivasyonumuz olan “sürdürülebilirliği” odağına alması, gerekse insanların gündelik hayatlarında enerjiye ihtiyaç duydukları herhangi bir mekân veya zamanda buna kolayca erişmelerini sağlayacak olması bizi çok heyecanlandırdı ve beefull’un ortaya çıkmasını sağladı” açıklamasında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.