DOLAR 32,2491 0.01%
EURO 34,7443 0.13%
ALTIN 2.402,450,40
BITCOIN 1989304-1,60%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AKP Ankara Adayı Turgut Altınok Minibüsçüler Odası Ziyareti Sırasında Tepki Aldı
  • Görüş Haber
  • Gündem
  • AKP Ankara Adayı Turgut Altınok Minibüsçüler Odası Ziyareti Sırasında Tepki Aldı

AKP Ankara Adayı Turgut Altınok Minibüsçüler Odası Ziyareti Sırasında Tepki Aldı

ABONE OL
Mart 11, 2024 14:05
AKP Ankara Adayı Turgut Altınok Minibüsçüler Odası Ziyareti Sırasında Tepki Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP Ankara Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’a, Minibüsçüler Odası ziyareti sırasında şok eden bir tepki geldi. AK Partili olduğunu belirten Emin İnce, Altınok’a sert sözlerle yüklenerek dikkat çekti.

Emin İnce’nin Tepkisi

Emin İnce, “Buranın en tahsilsiz ve kültürsüz adamı benim. ‘Dağdan inme’ diyorsunuz ya o benim. Burada esnafa senin anlattıklarından önce iş lazım, aş lazım, para lazım. Şimdi burada senin lehine, tam sonuç çıkartmamız lazım. Münakaşa değil münazara yapmamız lazım. Bugün Ankara’da Mansur Yavaş konuşuluyorsa sebebi AKP’lilerin, bakanların, milletvekillerinin, il başkanlarıdır. Nice bakanlarınız, nice milletvekilleriniz, nice il başkanlarınız sözler verdi. Hiçbiri verdiği sözleri tutmadı. Onun için bugün Ankara’da Mansur Yavaş’ı konuşuyoruz. Senin lehine çevirmen lazım burayı. Yoksa 1 Nisan sabahı hezimetle kalkarsınız.” ifadelerini kullandı.

Emin İnce’nin bu sözleri, AKP Ankara Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’a karşı sert bir eleştiri niteliği taşıyor. Siyasi atmosferde gerginlik yaratan bu olay, seçimler öncesinde farklı seslerin de yükseldiğini gösteriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.