DOLAR 32,3834 0.18%
EURO 35,0000 -0.26%
ALTIN 2.324,400,23
BITCOIN 2265534-0,83%
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

<strong>ACIKAN KEDİLER İÇİN TASARLANAN PUMA X GARFIELD KOLEKSİYONU SNEAKS UP’TA!</strong>

ACIKAN KEDİLER İÇİN TASARLANAN PUMA X GARFIELD KOLEKSİYONU SNEAKS UP’TA!

Puma’nın, ikonik animasyon karakteri yaramaz kedi Garfield karakterinden ilham alarak tasarladığı Puma X Garfield koleksiyonu, Sneaks Up mağazalarında meraklılarını bekliyor.

ABONE OL
Mayıs 18, 2022 11:36
<strong>ACIKAN KEDİLER İÇİN TASARLANAN PUMA X GARFIELD KOLEKSİYONU SNEAKS UP’TA!</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü markaların özel koleksiyonlarını ve Türkiye’nin en sevilen sokak modası markalarının zengin seçeneklerini mağazalarında sunan Sneaks Up, bu defa animasyon dünyasının aç ve sevimli kedisi “Garfield” karakterinden ilham alarak tasarlanan özel koleksiyonu mağazalarında sevenleriyle buluşturuyor. Puma, dünyanın en popüler animasyon kedisi olan Garfield ve onun yemek sevgisinden ilham alarak tasarladığı ürünleriyle hem yetişkin hem de çocuklar için birbirinden eğlenceli koleksiyon parçalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cesur renkler, eğlenceli grafikler ve Garfield’ın ikonik görseli ile tasarlanan Puma X Garfield koleksiyonunu keşfetmek için Sneaks Up mağazalarını veya sneaksup.com’u ziyaret edebilirsiniz. 

GARFIELD SEVERLER BURADA MI?

Garfield giyim serisi, 1970’lerin sonlarında sanatçı Jim Davis tarafından yaratılan karakterden ilham alarak PUMA’nın sokak mirasını ve ikonik, aile dostu stilini bir araya getiriyor. Puma’nın acıkan kediler için lezzetli ikramlar olarak tanımladığı Puma X Garfield koleksiyon parçaları eğlenceli grafikleri ile hoodie, tişört, sneaker, şort, şapka ve çanta parçalarından oluşuyor. Çocuklarda 5-6 yaştan başlayarak geniş bir beden aralığına sahip olan bu yeni koleksiyonun aynı zamanda yetişkinler için de tüm bedenleri bulunuyor. İkonik Garfield karakterinin cesur renkler ve esprili grafikler ile yer aldığı bu koleksiyon aynı zamanda çevre dostu parçaları da ön planda tutuyor. 

Siz de Puma X Garfield koleksiyonundan özel bir parçaya sahip olmak istiyorsanız koleksiyonu keşfetmenin tam zamanı!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.