DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ümit Milli Takım, Gürcistan’ı 2-1 Mağlup Etti

Ümit Milli Takım, Gürcistan’ı 2-1 Mağlup Etti

ABONE OL
Mart 23, 2024 11:03
Ümit Milli Takım, Gürcistan’ı 2-1 Mağlup Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Levent Sürme: “Amaçlarımızdan Birisi A Milli Takım’a Oyuncu Yetiştirmek”

Ümit Milli Takım, özel maçta Gürcistan’ı 2-1 mağlup ederek başarılı bir performans sergiledi. Maç sonrası teknik direktör Levent Sürme, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sürme, “Biz burada tohum ekiyoruz, ana amacımız A Milli Takım’a oyuncu yetiştirmek. Bu sene yukarıya baya oyuncu verdik. Her maçı kazanmak istiyoruz. Çok genç bir takımla sahaya çıkıyoruz. Biz bu işi kafaya koyduk. Bazı oyuncularımız 18 yaş altında, 19 yaş altında oynayabilir. Bu isimlere erken yaşta şans vermek önemli. Bence iyi bir yoldayız” dedi.

Levent Sürme: “İki Oyuncu da Bugün Çok İyi Oynadı”

Levent Sürme, A Milli Takım’dan Ümit Milli Takım’a gönderilen Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan’ın performansıyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Sürme, “Hocanın verdiği bir karar vardı, biz buna saygı duyuyoruz. En önemlisi bizim de oyuncuya sahip çıkmamız. İki oyuncu da bugün çok iyi oynadı. Bunu ilk defa yaşamadık. Bertuğ Yıldırım da A Milli Takım’a gidip geri döndü. Ravil’de, Doğan’da ve başka oyuncularda da bunu yaşadık. En önemlisi her oyuncu bunu karakterli şekilde karşılayıp sahada iyi performans gösterdi” şeklinde konuştu.

Levent Sürme: “23 Yılın Ardından Avrupa Şampiyonası’na Gitmek İstiyoruz”

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Levent Sürme, hedeflerinin Avrupa Şampiyonası’na katılmak olduğunu vurgulayarak, “23 yılın ardından Avrupa Şampiyonası’na gitmek istiyoruz. Canla başla savaşıp bunu zorlayacağız. Cesur bir futbol oynamak istiyoruz. Geriye çekilmek istemiyoruz. Çok genç olmamıza rağmen riske girip gelişim sağlamak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.