DOLAR 32,3941 -0.18%
EURO 34,7974 0.13%
ALTIN 2.440,370,08
BITCOIN 2041895-1,19%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finalinde Fenerbahçe’yi Konuk Edecek Olympiakos Hazır
  • Görüş Haber
  • Spor
  • UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finalinde Fenerbahçe’yi Konuk Edecek Olympiakos Hazır

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finalinde Fenerbahçe’yi Konuk Edecek Olympiakos Hazır

ABONE OL
Nisan 11, 2024 11:03
UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finalinde Fenerbahçe’yi Konuk Edecek Olympiakos Hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olympiakos Teknik Direktörü Mendilibar: Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne Motive

Olympiakos, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında yarın Fenerbahçe’yi ağırlayacak. İspanyol teknik direktör Jose Luis Mendilibar, basın toplantısında sarı-lacivertlilerin motivasyonunun yüksek olduğunu vurgulayarak, Fenerbahçe’nin Türkiye’deki problemleri bir kenara bıraktığını belirtti. Mendilibar, takımının sadece yarınki maça odaklandığını ve rövanşı düşünmediklerini ifade etti.

“Fenerbahçe’nin Kaliteli Oyuncuları Var”

Mendilibar, Fenerbahçe’nin çok kaliteli oyunculara sahip olduğunu dile getirerek, taraftarları motive etmek için maça iyi başlamaları gerektiğini söyledi. Kendilerinin en iyi şekilde oynamak istediklerini belirten teknik adam, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde konsantre olduğunu ve karşılaşmada savaşacaklarını ifade etti.

Olympiakos Kaptanı Fortounis: Hızlı Gol Atmalıyız

Olympiakos kaptanı Kostas Fortounis ise maçın önemine dikkat çekerek, takım olarak Avrupa’da başarılı olmak istediklerini belirtti. Fortounis, iyi bir kadroya sahip olduklarını ve taraftarın desteğiyle maça hazır olduklarını söyledi. İç sahada hızlı başlamaları gerektiğini vurgulayan deneyimli oyuncu, Fenerbahçe’nin kaliteli futbolculara sahip olduğunu ancak hızlı bir gol atarak maçı kazanabileceklerini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.